Hur man fixar Amazon Shopping som fortsätter att krascha på Samsung Galaxy Note 8 (enkla steg)

När det gäller shopping online via din telefon är Amazon Shopping den föredragna appen för många. Men precis som alla andra appar kommer det alltid att finnas tillfällen då det möter problem och bland telefonen är det kraschar där appstyrkan stängs på egen hand eller visar felet "Tyvärr har Amazon Shopping slutat." några av våra läsare som äger Samsung Galaxy Note 8 är därför vi måste ta itu med problemet eftersom de har kontaktat oss för att få hjälp.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att fixa problemet som hindrar dig från att använda Amazon Shopping. Detta är inte den fasta programvaran vi stött på den här typen av problem så vi vet redan en sak eller två som kan hjälpa till att fixa den. Om du är en av ägarna till den här appen eller Galaxy Note 8 och för närvarande har något liknande problem kan du fortsätta läsa eftersom det här inlägget kanske kan kasta lite ljus.

Innan du går vidare, om du hittade det här inlägget eftersom du försökte hitta en lösning på ditt problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida för Galaxy S8 eftersom vi redan har åtgärdat de flesta vanliga rapporterade problem med telefonen. Vi har redan tillhandahållit lösningar på några av de problem som rapporterats av våra läsare, så försök att hitta problem som liknar dig och använda lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig och om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka.

Hur man fixar Galaxy Note 8 med Amazon Shopping-appen som fortsätter att krascha

Först och främst är detta problem förmodligen litet men även om det är mer komplicerat än det verkar kan du alltid bli av med detta problem genom att ta bort Amazon Shopping från din telefon - det är din sista utväg. Naturligtvis, vad vi vill är att bli av med problemet så att du kan fortsätta använda appen för att handla online och bekvämt. Med allt detta är här de saker du kan göra för att försöka lösa problemet ...

Första lösningen: Starta om din Galaxy Note 8

Om Amazon Shopping kraschade för första gången sedan du började använda det, är det möjligt att problemet är litet som ett resultat av ett mindre fel i systemet. Innan du gör något bör du först starta om din Galaxy Note 8. Det är lätt att göra, säkert för din telefon och effektivt att hantera problem som uppstår utan uppenbar orsak eller orsak. Så, tryck på strömbrytaren och starta om telefonen. Efter detta och appen fortfarande kraschar bör du försöka göra Forced Reboot. Det erbjuder i princip samma fördelar som med den normala omstarten, men det är mer effektivt eftersom det uppdaterar telefonens minne men simulerar frånkoppling av batteriet. För att göra detta, tryck och håll ned Volym-knappen och strömbrytaren samtidigt och håll dem intryckta i 10 sekunder eller tills telefonen startar om.

Om problemet fortsätter att fela dig efter detta, gå vidare till nästa lösning.

Andra lösningen: Återställ Amazon Shopping

Med återställning menar jag att rensa cache och data. Det kallas en återställning eftersom den gör att appen återgår till standardinställningarna och tar bort alla cachar och filer som den skapade. När en app kraschar är det möjligt att en av filerna den använder har skadats, det är anledningen till att du måste ta bort dem. Efter att ha rensat cache och data kommer systemet att återskapa filerna så att appen kan fungera ordentligt igen. Så här gör du:

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Navigera från en hemskärm: Inställningar > Appar .
 3. Klicka på App Manager.
 4. Leta sedan på Amazon Shopping .
 5. Knacka på Lagring .
 6. Tryck på CLEAR CACHE.
 7. Peka på cache-data .
 8. Knacka på CLEAR.
 9. Starta om telefonen för att uppdatera minnet.

De flesta app-relaterade problem fixas med det här förfarandet, så jag hoppas att ditt också fixas av detta. Om problemet av någon anledning fortsätter efter att ha gjort detta, måste du göra nästa procedur.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Samsung Galaxy Note8 som fortsätter att visa "Tyvärr har meddelanden stannat" -fel
 • Samsung Galaxy Note 8 visar fortsättningsfelet "Tyvärr har Chrome slutat" -felet [Felsökningshandbok]
 • Samsung Galaxy Note 8 fortsätter att dyka upp "Tyvärr har telefonen slutat" -fel [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy Note8 fortsätter att visa "Tyvärr har kameran stannat" -fel [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy Note 8 fördröjer, fryser och visar "Tyvärr har inställningar stannat" -fel [Felsökningsguide]

Tredje lösningen: Avinstallera Amazon Shopping och installera om det

Det finns tillfällen då appar kraschar på grund av kompatibilitetsproblem med firmware och oftare föreslår vi våra läsare att uppdatera appar som har problem eftersom deras utvecklare kanske redan har rullat ut en uppdatering. Det finns emellertid ett bättre sätt att ta itu med sådana problem och det är att avinstallera appen från din telefon för att ta bort alla kopplingar till firmware och andra appar samt ta bort alla filer som den skapade eller samlade. Naturligtvis vill du torka bort spåren från din telefon. Och så gör du det i det här fallet ...

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Navigera från en hemskärm: Inställningar > Appar .
 3. Klicka på App Manager.
 4. Leta sedan på Amazon Shopping .
 5. Knacka på UNINSTALL .
 6. Granska meddelandet och tryck sedan på OK för att bekräfta.
 7. Starta om telefonen för att uppdatera minnet och andra anslutningar.

Efter att telefonen har startat om är det dags att ladda ner och installera om Amazon Shopping i din telefon och så gör du det ...

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Tryck på Play Store .
 3. Skriv "amazon shopping" i sökrutan.
 4. Välj Amazon Shopping och tryck sedan på Installera .
 5. För att fortsätta, granska de nödvändiga appbehörigheterna och tryck sedan på Acceptera .

Det är nästan säkert att detta problem kan åtgärdas med någon av dessa lösningar. Men om frågan går för långt nog, finns det en sak till som du bör göra.

Fjärde lösningen: Återställ din Galaxy Note 8

En återställning är mer en allmän procedur för felsökning och hanterar många problem med din telefon. Eftersom problemet fortsätter att fela dig efter procedurerna ovan måste du fatta ett beslut att antingen ta bort appen från din telefon och inte använda den eller gå igenom krångel om att återställa telefonen så att den rymmer en app.

Innan återställningen, se till att du säkerhetskopierar alla dina filer och data eftersom de kommer att raderas och ta bort ditt Google-konto från din telefon så att du inte blir låst ut. Följ sedan dessa steg ...

 1. Säkerhetskopiera data i det interna minnet. Om du har loggat in på ett Google-konto på enheten har du aktiverat stöldskydd och behöver dina Google-referenser för att avsluta Master-återställningen.
 2. Stäng av enheten.
 3. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 4. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 5. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera “torka data / fabriksinställning.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras "Reboot system now".
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Om du har svårt att ta bort ditt Google-konto följer du den här proceduren:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Klicka på Inställningar> Moln och konton.
 3. Tryck på Konton.
 4. Tryck på Google.
 5. Klicka på din e-postadress för Google ID om flera konton är inställda. Om du har flera konton inställningar, måste du upprepa dessa steg för varje konto.
 6. Tryck på 3-punktsikonen.
 7. Klicka på Ta bort konto.
 8. Tryck på REMOVE ACCOUNT.

Jag hoppas att detta fungerar för dig. Om du har andra problem som du vill dela med oss, lämna en kommentar nedan.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg som du kanske också är intresserad av att läsa:

 • Samsung Galaxy Note 8 fördröjer, fryser och visar "Tyvärr har inställningar stannat" -fel [Felsökningsguide]
 • Twitter-appen kraschar fortfarande på Samsung Galaxy Note 8 [Felsökningshandbok]
 • Facebook Messenger kraschar fortfarande på Samsung Galaxy Note 8 [Felsökningshandbok]
 • Samsung Galaxy Note 8 fördröjer vid lansering av en app, började köra så långsamt [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy Note8 fortsätter att dyka upp "Tyvärr har Internet slutat" -fel
 • Samsung Galaxy Note8 fortsätter att visa "Tyvärr har Galleri stoppat" -fel [Felsökningsguide]