Hur man fixar Amazon Shopping som fortsätter att krascha eller inte fungerar på din iPhone 8 (enkla steg)

Problem med apps kraschar är vanligtvis knutna till minnesproblem som när det interna minnet är slut. Liksom datorprogram använder appar minnesutrymme på din smartphone. Och som en dator med låg lagring är en telefon med krympande lagringsutrymme också lite skakig. Förutom minnesproblem kan andra faktorer som ogiltiga inställningar, felaktiga uppdateringar, programvarufel och nätverksfel också orsaka att vissa appar blir felaktiga vid någon tidpunkt. Lyckligtvis betecknar alla dessa programvaruproblem som kan lösas med vissa lösningar. Nedan är rekommenderade lösningar som används för att hantera en app-problem som visas på iPhone 8-handenheten. Det handlar om Amazon Shopping-appen som fortsätter att krascha eller inte fungerar som avsett. Läs vidare för att ta reda på vad du ska göra när du också kommer att stöta på samma problem när du shoppar online via Amazon Shopping-app på din iPhone 8.

Innan vi går vidare, om du letar efter en lösning på ett annat problem, kommer de att släppas av vår felsökningssida för iPhone 8 för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här enheten. Oddsen är att det redan finns befintliga lösningar på ditt problem. Försök hitta frågor som liknar din och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du behöver mer hjälp, fyll i vårt frågeformulär för iPhone-frågor så hjälper vi dig med ditt problem.

Första lösningen: Avsluta appen och starta sedan om din iPhone.

Att avsluta appen kan hjälpa till att rensa eventuella mindre fel som kan ha utlöst den till att inte fungera som den var avsedd. Varje app kan ge efter för mindre problem, så det är troligt vad som händer med din iPhone 8 Amazon Shopping-app. Om detta skulle vara utlösaren, kommer att avbryta och starta om appen sannolikt kunna korrigera felet så att den fungerar ordentligt igen i nästa körning. Så här är vad du bör försöka göra först.

 1. Öppna skärmen för den senaste appen genom att trycka snabbt på Hem- knappen två gånger.
 2. Dra uppåt på förhandsgranskningen av Amazon Shopping- appen från den nyligen använda appskärmen för att rensa den. Om du ser flera appar, rensa dem också så att ingen av dem orsakar någon form eller konflikt.

När du är klar med att avsluta appar bör du starta om (mjuk återställning) av din iPhone 8 för att tillämpa de nya ändringarna och uppdatera telefonsystemet. Till att börja med, här är hur man mjuk återställer eller starta om din iPhone 8:

 1. Tryck på sidan / strömbrytaren tills kommandot Slide to Power Off visas.
 2. Dra skjutreglaget för att stänga av din iPhone helt.
 3. Efter 30 sekunder trycker du och håller ned Side / strömknappen tills Apple-logotypen visas.

En mjuk återställning raderar inte dina iPhone-data, så all personlig information, appar och anpassade inställningar förblir intakt.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Instagram som håller kraschar eller inte fungerar stabilt på din iPhone 8 (enkla steg)
 • Hur du fixar Messenger som fortsätter kraschar, släpar, uppmanar till fel eller inte fungerar på din iPhone 8 (enkla steg)
 • Hur man fixar Facebook-appen som fortsätter att krascha på din iPhone 8 efter att ha installerat den senaste iOS-uppdateringen (enkla steg)
 • Varför har min Apple iPhone 8 inte tillgång till Wi-Fi-internet och hur fixar jag det? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone 8 som är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk men ingen internetåtkomst (enkla steg)

Den andra lösningen: Koppla bort och anslut Wi-Fi igen på din iPhone.

Online-shoppingappar inklusive Amazon Shopping är serverbaserade applikationer. Det betyder att de måste ha en konstant och stabil anslutning till Internet för att hålla kontakten med servern. Varje transaktion som matas in via appen kommer att vidarebefordras Amazon-servern fram och tillbaka från förfrågningar om inköp, returer och andra kunders begäran. Om något är fel med nätverket, som när din iPhone upplever internetanslutningar sjunker eller intermittent Wi-Fi internet, är det troligt att appen inte fungerar. En enkel lösning du kan prova på när du har att göra med slumpmässiga Wi-Fi-droppar är att stänga av Wi-Fi och sedan sätta på den igen. Så här görs:

 1. Gå till Inställningar .
 2. Klicka på Wi-Fi.
 3. Växla Wi-Fi-omkopplaren för att stänga av Wi-Fi.
 4. Efter 30 sekunder trycker du på omkopplaren för att slå på Wi-Fi igen.

Vänta tills din enhet har anslutits igen till ditt Wi-Fi-nätverk. Sedan kan du starta om Amazon Shopping-appen för att se om den redan fungerar bra och stabil.

Tredje lösningen: Installera uppdatering för Amazon Shopping och andra appar.

 1. Klicka på App Store-ikonen från hemskärmen.
 2. Klicka på uppdateringsikonen längst ner till höger på App Store-skärmen. En ny skärm som visar en lista över appar med tillgänglig uppdatering skulle dyka upp.
 3. Klicka på Uppdatera-knappen bredvid Amazon Shopping för att uppdatera appen.
 4. Annars klickar du på knappen Uppdatera alla för att uppdatera flera appar samtidigt. Knappen Uppdatera alla kommer bara att visas om flera appuppdateringar är tillgängliga.

När du har uppdaterat appar startar du om din iPhone och öppnar sedan Amazon Shopping. Försök och se om det löser problemet.

Fjärde lösningen: Återställ alla inställningar på din iPhone.

En app kan bli felaktig på grund av ogiltiga inställningar eller om den är felaktigt konfigurerad. Samma sak kan hända om vissa inställningar på din enhet är konfigurerade på ett sätt som kan orsaka konflikt i appens vanliga rutin. Detta händer vanligtvis när en buggy-uppdatering installeras och automatiskt åsidosätter enhetens inställningar. För att få saker att fungera igen kan du återställa alla inställningar på din iPhone 8 och sedan manuellt konfigurera och konfigurera nödvändiga funktioner och tjänster du vill använda. Så här fungerar det:

 1. Tryck på Inställningar .
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ .
 4. Välj alternativet för att återställa alla inställningar. Detta återställer dina iPhone-inställningar till de ursprungliga eller standardvärdena.
 5. Ange ditt enhets lösenord om det behövs.
 6. Tryck på alternativet för att bekräfta återställning.

Till skillnad från fabriksåterställning kommer inte återställning av inställningar att påverka dina data och kommer därför inte att leda till dataförlust. Din iPhone startar om när återställningen är klar. Om inte, måste du manuellt utlösa din enhet för att starta om för att genomföra de senaste ändringarna.

Femte lösningen: Ta bort och installera om Amazon Shopping på din iPhone 8.

Att ta bort appen kan betraktas som det sista alternativet om allt annat misslyckades med att lösa problemet och din Amazon Shopping-app kraschar fortfarande på din iPhone 8. Appen kan ha varit helt skadad, så den måste tas bort. När du har tagit bort appen kan du alltid gå tillbaka till App Store och ladda ner den nya och fullt funktionella Amazon Shopping-appen som är kompatibel med din enhet. Och här gör du så här:

 1. Tryck och håll på en valfri ikon från hemskärmen.
 2. När ikonerna börjar jiggla, tryck på X i hörnet av Netflix-appikonen. Om du gör det raderas eller avinstalleras appen.
 3. Om du uppmanas att trycka på Ta bort för att bekräfta åtgärden.
 4. Starta om din iPhone efter att ha raderat Amazon Shopping för att implementera ändringarna och uppdatera systemet.

Gå sedan över App Store för att ladda ner och installera den senaste versionen av Amazon Shopping-appen för din iPhone 8 med följande steg:

 1. Öppna App Store.
 2. Tryck på Sök från App Store-skärmen.
 3. Skriv Amazon Shopping i sökfältet.
 4. Klicka på Sök .
 5. Från sökresultatet, tryck på för att välja Amazon Shopping för iPhone 8.
 6. Klicka på Get eller Cloud-ikonen för att börja ladda ner och installera appen.
 7. Om du uppmanas att ange ditt Apple ID-lösenord för att fortsätta.
 8. När appen har installerats, gå till din startsida och tryck sedan på Amazon Shopping- ikonen.

Logga in på ditt Amazon-konto genom att ange dina referenser och använd sedan appen för att se om den redan fungerar korrekt den här gången.

Sök mer hjälp

Kontakta Amazon kundtjänst eller besök Amazon.com hjälpsajt för att eskalera problemet för ytterligare felsökningshjälp och rekommendationer. Det kan vara något mer intrikat problem från Amazon-systemet som måste hanteras först för att Amazon-appen ska stabiliseras. Du kan verifiera det från Amazons tekniska support.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner i den nya Apple iPhone 8-smarttelefonen, kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone 8. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.

Du kanske också vill kolla in dessa inlägg:

 • Varför ansluter min iPhone 8 inte till Wi-Fi, har inte tillgång till Wi-Fi-internet och hur man fixar det (enkla steg)
 • Hur fixar jag iPhone 8 som inte visar någon service, sökning eller inget signalfel? [Felsökningsguide]
 • Vad gör du när din Apple iPhone 8 inte känner igen en Windows-dator eller iTunes? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone 8 som fastnar i återställningsläget efter uppdatering till iOS 11.3
 • Hur man fixar en iPhone 8 som sitter fast på svart skärm med udda meddelandeljus efter en iOS-uppdatering (enkla steg)