Hur man fixar Amazon Shopping-appen som fortsätter kraschar på din iPhone X (enkla steg)

Online-shopping håller nu på att bli en global trend. Och i linje med det ökande antalet online-shoppare erbjuder stora enheter på den globala marknaden nu nya och bättre sätt att shoppa var som helst, medan du är på språng via mobila shoppingplattformar eller appar. En av dessa appar är Amazon Shopping. Shoppingappar är serverbaserade, så de behövde en stark och stabil internetanslutning för att fungera eller fungera som avsett. Med tanke på att miljoner människor använder appar för online-shopping måste utvecklare av dessa appar ha säkerställt att de är stabila, användarvänliga och pålitliga. Annars kommer de att märkas bland andra mediokra plattformar där ute.

Trots det kan robusta appar också släppa in i olika typer av problem och ett bevis på dessa är Amazon Shopping-appen som fortsätter att krascha på den nya iPhone X. Med tanke på att det här är oundvikliga situationer kan du bara hantera dessa problem när de förekommer på din enhet. Och för att hjälpa dig att göra det har jag sammanställt några användbara lösningar som bör fungera som gratis referens när du behöver ta itu med en liknande fråga. Läs vidare för att ta reda på vad du ska göra om Amazon Shopping-appen fortsätter att krascha eller inte fungerar som förväntat på din iPhone X.

Innan vi går vidare, om du har andra problem med din iPhone, kan du besöka vår felsökningssida för iPhone X för vi har redan behandlat några av de mest rapporterade problemen med enheten. Bläddra igenom sidan för att hitta liknande problem med ditt. Om du fortfarande behöver vår hjälp efter det, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor för att kontakta oss.

Första lösningen: Avsluta och starta om appen.

Alla appar kan uppleva driftstopp och fel på grund av många olika faktorer och triggers. Och Amazon-appen är inget undantag. Om det är en mindre fråga som orsakar att appen kraschar oftare kan det åtgärdas genom en omstart på själva appen. Detta hjälper till att rensa eventuella mindre problem från appens cache och ger appen också en ren ny start. Så här avslutar du och startar om Amazon-appen på din iPhone X:

 1. Dra upp från botten till mitten av skärmen och håll in tills App Switcher öppnas.
 2. Dra åt vänster eller höger för att hitta den app (Amazon-shopping) du vill rensa eller avsluta.
 3. Tryck och håll fast appen ordentligt och tryck sedan på ikonen Minus (-).
 4. Alternativt kan du svepa upp för att stänga appen så snart Minus-ikonen visas.
 5. Gör samma sak med resten av dina bakgrundsappar för att stänga dem alla.
 6. När du är klar med att rensa appar bör du starta om din iPhone för att tillämpa de senaste ändringarna du har gjort och uppdatera systemet.

Om du ser andra appar som körs i bakgrunden, kan du lika gärna tvinga dem att sluta för att förhindra att någon av dem orsakar konflikt med Amazon-appen på din iPhone X.

Andra lösningen: Starta om din iPhone.

Om det inte hjälper att starta om appen kan du prova en omstart av enheten eller mjuk återställning istället. Detta skulle hjälpa till att rensa eventuella mindre fel i telefonsystemet som kan ha orsakat Amazonas shoppingapp för att bete sig fel. Det rensar också telefonens minne för snabbare och bättre prestanda. En mjuk återställning raderar inte någon av dina data så att du inte tappar någonting. Så här görs:

 1. Tryck på sidan / strömbrytaren i några sekunder tills prompten Slide to Power Off visas.
 2. Dra skjutreglaget för att stänga av din iPhone helt.
 3. Efter 30 sekunder trycker du på och håller ned Side / strömknappen igen tills du ser Apple-logotypen.

Vänta tills din iPhone startar helt och start sedan Amazon-appen igen för att se om den redan fungerar korrekt och stabil.

Tredje lösningen: Återställ nätverksinställningar.

Att utföra en återställning av nätverksinställningar kan hjälpa särskilt om appens kraschproblem har något att göra med nätverksanslutningsfel som intermittent eller instabil internetanslutning. Online-appar som Amazon-shopping kräver stabil Internet-anslutning för att hålla kontakten med servern. Om din iPhone upplever nätverksinternet sjunker, är det troligt att dessa appar inte fungerar korrekt. En potentiell lösning på dessa problem är återställning av nätverksinställningar. Detta rensar dina nätverksinställningar inklusive Wi-Fi-nätverk från din iPhone X. Följ de här stegen om du vill prova det:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ .
 4. Välj alternativet för att återställa nätverksinställningar. Detta återställer dina nuvarande nätverkskonfigurationer och återställer standardvärdena. Dina Wi-Fi-nätverk och serverinställningar raderas också.
 5. Ange enhetens lösenord om du uppmanas.
 6. Tryck sedan på alternativet för att bekräfta återställning av nätverksinställningar.

Enheten startar om automatiskt när återställningen är klar. Vänta tills det startar upp, anslut igen till ditt Wi-Fi-nätverk och starta sedan Amazon-appen. Se om det åtgärdar problemet.

Fjärde lösningen: Avinstallera och installera om appen.

Avinstallering av appen från din iPhone X rensar också cache och data från applikationen. Detta kommer att ta bort alla tillfälliga filer och data som kan ha kraschat eller skadats och så småningom orsakat Amazon-appen att bli falsk. När du har tagit bort appen måste du gå tillbaka till App Store för att ladda ner och installera om applikationen på din iPhone. Så här görs:

 1. Tryck och håll på Amazon-shoppingikonen eller vilken ikon som helst från startskärmen i några sekunder.
 2. När ikonerna börjar jiggla, klicka på X i hörnet av Amazon-shopping- appikonen. Om du gör det kommer du att ta bort eller avinstallera Amazon Shopping från din enhet.
 3. Tryck på Radera för att bekräfta åtgärden.
 4. För att hindra ikonerna från att vrida, tryck på en tom plats från hemskärmen.
 5. Starta sedan om telefonen.
 6. Vänta tills din iPhone har startat helt upp, öppna sedan App Store och sök efter den senaste versionen av Amazon Shopping-appen för att ladda ner och installera din iPhone.

När du har installerat Amazon-appen på din iPhone X igen, öppna den och se sedan om problemet är rätt.

Femte lösningen: Uppdatera din iPhone till den senaste tillgängliga iOS-versionen.

Att installera den senaste iOS-versionen som är tillgänglig för din iPhone X kommer sannolikt att kunna lösa problemet om det utlöses av vissa systemfel i första hand. Uppdateringar innehåller också fixlappar för säkerhetsförbättringar så att alla iOS-bugg som kan ha orsakat dina appar att vara falska bör därför tas bort. För att komma igång, gå vidare och leta efter tillgängliga uppdateringar att installera med stegen:

 1. Tryck på Inställningar .
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Klicka på Programuppdatering.

Du kommer att uppmanas med ett uppdateringsmeddelande om en ny uppdatering över luften (OTA) är tillgänglig. Säkerhetskopiera alla viktiga data om det finns, verifiera och se till att din iPhone är ansluten till Internet och har tillräckligt med ström (minst 50 procent av batteriet kvar). Följ sedan instruktionerna på skärmen för att fortsätta och slutföra nedladdnings- och installationsprocessen för uppdateringsfilen.

Andra alternativ

Kontakta Amazon Kundtjänst eller besök Amazon.com Hjälpsida för att rapportera att utfärda och be ytterligare hjälp. Om Amazon Shopping-appen började krascha eller bete sig felaktigt efter att ha installerat en ny uppdatering på iOS, kan du eskalera problemet till din operatör eller Apple Support så att de kan göra ytterligare utvärderingar. Problemet kan ha utlösts av ett uppdateringsfel och bör därför märkas bland andra problem efter uppdateringen som ska tas upp i nästa iOS-uppdatering.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner i den nya Apple iPhone X-smarttelefonen, kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone 8. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.

Inlägg som du kanske också vill kolla in:

 • Vad gör du när din Apple iPhone X inte kommer att slås på? [Felsökningsguide]
 • Vad gör du när din Apple iPhone X inte laddar eller laddar mycket långsamt? [Felsökningsguide]
 • iPhone X kommer inte att slås på igen efter oavsiktlig nedgång, fastnar i Apple-logotypskärmen, andra problem
 • Varför värms min iPhone X så snabbt och överhettas? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone X som överhettas efter installation av en ny firmwareuppdatering (enkla steg)