Hur man får tillbaka Snapchat efter att ha tappat det

Om du är en ivrig Snapchat-användare vet du med säkerhet vad en Snap-streck är. En snapstreak är ett poängsystem i Snapchat som gör att du kan gå på "strimmor" med de vänner som du knäppar bäst. Generellt sett är det att du får en "flamma" -ikon bredvid din vän, med ett antal hur länge din strimma har pågått. Du måste skicka en snäpp och ta emot en snäpp till och från din vän varje dag för att öka din streak. Ibland kommer den här raden att ta slut och du måste börja om om varken du eller din vän skickar ett ögonblick i din konversation. Denna strimma kan ibland försvinna på grund av problem och nätverksproblem också. Det är irriterande, men oroa dig inte, det finns ett sätt att få din Snapchat-strimma tillbaka och rulla igen där du slutade.

Vad är Snap Streaks?

Snapchat har ett roligt poängsystem för sina vanligaste användare: Snap-streck. Den grundläggande idén är att du startar en snapstreak när du skickar en vän en snap, och din vän skickar en tillbaka. Snapsarna måste naturligtvis ses för att starta strecket. Om du gör detta minst en gång om dagen, ser du ett "flamma" -emblem visas bredvid dina vänners namn efter att ha gjort detta i tre raka dagar. Det finns vanligtvis ett nummer som sitter till vänster om denna låga, som indikerar hur länge din strimma har pågått i dagar.

Din snäppstrim är i fara att löpa ut om varken du eller din vän snäpp varandra inom en 24-timmarsperiod. Om din snäppstrimma är nära att avsluta, kommer en äggklocka att visas bredvid lågan för att indikera, ja, att din snäppstrimling håller på att ta slut. Det är i princip en varning att skicka en vän till en vän för att hålla snapstreak igång!

Om 24-timmarsbegränsningen tar slut försvinner lågan och du måste börja snäppstrimman igen. Det kommer att ta ytterligare tre dagar att knäppa fram och tillbaka, åtminstone en gång om dagen, för att få tillbaka detta flamemblem.

Det är värt att notera att helt enkelt skicka textbaserade meddelanden med Snapchat inte kommer att räknas som ett ögonblick, och därför kommer det inte att starta en snapstreak. Vi bör också nämna att snäppstreck inte fungerar med grupper - snäppstreck fungerar bara på en individuell nivå med foton och video.

Tyvärr är Snapchat inte den perfekta appen och har sina egna glitches och buggar ibland. Och ibland kan din snäppstrejk påverkas i detta. Din snapstreak kan försvinna av till synes ingen anledning, särskilt efter en uppdatering till Snapchat. Det finns andra tillfällen när äggtimern kommer att starta, du och din vän skickar en snäpp fram och tillbaka, och Snapchat, av någon udda anledning, känner inte igen det skickade snapet, låter timern rinna ut och förstör din strimma. Så irriterande!

Hur du får tillbaka din Snap-strimma

Lyckligtvis finns det ett sätt att få tillbaka din Snap-strimma. Det finns inget sätt att komma tillbaka till en Snap-strimma - du måste faktiskt prata med Snapchat-kundtjänst för att få tillbaka din Snap-strimma.

Det första steget är att gå till Snapchat Support-avsnittet Jag behöver hjälp på deras webbplats. Du kan komma åt det här. Här kommer det att beskriva hur Snap-streck fungerar, och om du bestämmer dig för att den förlorade Snap-strecket inte var ditt eget fel kan du klicka på alternativet "Ja" bredvid fältet som säger Behöver du hjälp med något annat ?

Det är här du kan fylla vårt formulär för din klagomål om din förlorade Snap-strimma. Du behöver mycket information för Snap för att undersöka problemet. Du behöver: ditt användarnamn, e-post, telefonnummer, enhetsmodell och vännernas användarnamn som du hade din Snap-streck med. Du måste sedan ange ett datum när du började ha problemet, berätta för dem hur länge Snap-strimmen varade och om din såg timern visas eller inte.

Slutligen vill de att du ska skriva så mycket information om ditt problem som möjligt. Du måste lämna tillräckligt med information för dem för att undersöka problemet, fixa problemet och sedan återställa din Snap-strimma.

Få tillbaka din snäppstrim på det gammaldags sättet

Om det inte fungerar att få din pågående Snap-strimma tillbaka från Snapchat, är ditt enda val att göra det på gammaldags sätt: börja knäppa igen. Det finns inget annat sätt att få tillbaka din Snap-streck, annat än hårt arbete! Skicka snaps till dina vänner dagligen för att starta en snäppstreck och se till att de börjar knäppas tillbaka på dig!

Och kom ihåg att det är den viktiga delen - att få vänner att knäppa tillbaka dig! Du kan påminna dig själv hela dagen om att skicka snaps, men strimman börjar inte förrän dina vänner börjar snappa tillbaka till dig varje dag också!

Du kanske faktiskt vill ställa in en påminnelse så att du inte tappar din strimma igen.

Ställ in påminnelser

När du börjar arbeta med att få tillbaka din Snap-strimma och vill se till att du behåller din strimma, är ett bra sätt att hålla det igång att ställa in dig själv dagliga påminnelser att knäppas med någon. Du kommer också att vilja se till att de vet att de kan fånga dig också varje dag.

Du behöver inte använda Clock-appen på din telefon för att göra det heller - det finns faktiskt appar som utvecklats helt enkelt för att påminna dig om att skicka ut dina dagliga snaps!

Streak Alarm

En av dessa appar heter Streak Alarm. Den här är extremt enkel och påminner dig om snäppstreck så ofta du vill. Du kan faktiskt ställa in anpassade påminnelsesintervall från 1 till 11 timmar, och aviseringens påminnelse kommer faktiskt att stanna tills strimmor skickas så att du inte missar det någonsin igen!

Det är en ganska elegant och ren applikation med en lättanvänd användargränssnitt, baserad på Googles riktlinjer för materialdesign. Det är verkligen inte något fancy, men är egentligen bara en grundläggande app för att påminna dig om dina Snap-streck!

Dom

Snap tar sig vanligtvis till dessa problem ganska snabbt, så om du verkligen hade ett fel eller misslyckande med Snapchat, bör din snäppstrimma med den specifika kompisen återinföras ganska snabbt. Det är värt att notera att till slut är din återställning av snäppstreck upp till Snap. De har det sista ordet så där, så om de bestämmer att det inte var ett fel som slutade strimman, kommer du inte att få din strimma tillbaka och kommer att behöva börja om igen.