Hur man får gratis telefoner för familjer med låg inkomst

Det finns många människor där ute som inte har råd med de senaste och bästa smartphones, än mindre dataplanen. Många människor har inte ens råd till vad vi anser vara billigare smartphones, till exempel en Galaxy A. Lyckligtvis finns det program genom teletjänster som ger folk gratis telefoner med gratis minuter. Det finns vissa krav på behörighet som inte är för svåra att uppfylla - om du använder någon form av statlig hjälp kan du troligtvis få en gratis telefon och minuter. Du kommer även att kvalificera dig utan statlig hjälp - du behöver bara tjäna mindre än 135% av de federala riktlinjerna för fattigdom som är specifika för din stat.

Var kan du få en av dessa gratis telefoner tillsammans med gratis minuter? Om du följer med nedan visar vi dig de program och tjänster som kan få dig kopplad till världen på nolltid.

Assurance Wireless

Assurance Wireless är förmodligen det bästa alternativet för familjer med låg inkomst som söker gratis telefoner och service. Programmet är via Virgin Mobile, som har bättre service än de flesta "gratis" alternativ där ute. Du får en gratis telefon och upp till 500 minuters lufttid per månad. Du har också obegränsad textning tillgänglig.

När Assurance Wireless först började fanns det tillgängligt i ett begränsat antal stater, till exempel Michigan, New York, North Carolina, Tennessee och Virginia. Nu är tjänsten mycket mer allmänt tillgänglig.

Att bli registrerad för Assurance Wireless kommer att vara din enklaste satsning. Om du har ett program som Medicaid eller Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP), kan du godkännas automatiskt ganska snabbt - men du måste erbjuda bevis. Om du inte är med på dessa program måste du ge bevis på att din inkomst är tillräckligt låg, enligt din stats riktlinjer för fattigdomsnivå.

Du kan komma igång med Assurance Wireless här.

Safelink Wireless

Safelink Wireless är ett annat program som kommer att kopplas upp dig med en gratis telefon och gratis trådlös service för din telefon. Kvalificerade deltagare får en gratis Safelink-telefon med upp till 68 minuters fri lufttid. Det är inte klart om Safelink ger dig en dum telefon (även om det brukade vara så här) eller en super low-end smartphone. Trots det kommer Safelink Wireless att ge dig möjligheten att uppgradera till en smartphone ganska billigt (du kan få en så låg som $ 50). Safelink kommer även att ge dig dataplaner super billigt också (1 GB data kostar dig så mycket som $ 15 med prat och text).

Trots det kommer Safelink Wireless att ge dig en gratis telefon och tjänst för deltagare som kan bevisa inkomst och / eller bevis för deltagande i ett statligt program som Medicaid, SNAP eller andra.

Safelink är superlätt att registrera sig hos och få godkänt. Det är så enkelt som att gå över till Safelink-webbplatsen, stänga in ditt postnummer och sedan tar det dig steg för steg genom ansökan och godkännandeprocessen.

Vill du komma igång med Safelink Wireless? Klicka här för att gå till hemsidan och starta godkännandeprocessen.

Livlinje och länk upp

Senast uppe på vår lista är Lifeline, det program som har funnits sedan 1985 som en del av Universal Service Administrative Company (USAC). Detta program administreras genom flera telekommunikationsföretag i USA och sparar pengar på din telefon och telefontjänst. Lifeline ger dig inte en gratis telefon eller tjänst, men de ger dig rabatter på en del av den. Lifeline sparar kvalificerade deltagare i programmet upp till $ 10 per månad på tjänster.

Länk upp liknar Lifeline - det kommer inte att ge dig en gratis telefon eller tjänst, men det kommer att hjälpa dig med sätt att få en. Link Up kommer att betala upp till $ 30 av startavgifter för din hemtelefon, och de kommer att låna dig upp till $ 200 för installationsavgifter. Det är ett räntefritt lån, men fortfarande något som du måste betala tillbaka över ett år.

Du kan kolla mer om Lifeline och Link Up-program här.

Dom

Så vilket program är bäst för låginkomstfamiljer som letar efter en gratis telefon och service? Först rekommenderar vi att du tittar på vad Assurance Wireless har att erbjuda - det går igenom Virgin Mobile, som är ett dotterbolag till AT&T. Och så fungerar det utanför AT&T-nätverket, vilket innebär att du kommer att få bra service nästan vart du än går. Om Assurance Wireless finns i ditt område är det definitivt vägen att gå. Därefter tittar vi på Safelink Wireless om Assurance inte är tillgängligt. Det är en mindre tjänst i jämförelse, men kommer fortfarande att bli ansluten till världen.