Hur man döljer bilder på Galaxy S10 | enkla steg för att ställa in, dölja eller dölja Secure Folder

Letar du efter ett sätt att dölja foton på Galaxy S10? Den här korta handledning bör hjälpa. Denna handledning behöver inte för dig att installera en tredjepartsapp så det riskerar inte din enhets säkerhet.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man döljer bilder på Galaxy S10 | enkla steg för att ställa in Secure Folder

Det är enkelt att dölja foton på Galaxy S10. Om det är första gången du försöker dölja foton kan du lära dig nedan.

Hur man döljer foton på Galaxy S10 Steg # 1: Aktivera säker mapp

Det första du behöver göra för att dölja foton på Galaxy S10 är att ställa in Secure Folder. Med den här mappen kan du behålla dina bilder, privata dokument eller till och med vissa appar. Den här mappen är dold och kan endast nås efter att ha lagt in sin låstyp.

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Välj Låsskärm och säkerhet eller Biometri och säkerhet.
 3. Klicka på Säker mapp
 4. Logga in på ditt Samsung-konto. Välj SKAPA IN
 5. Ange dina Samsung-kontouppgifter och välj sedan SKAPA IN. (Om du inte har ett Samsung-konto väljer du SKAPA KONTO och följ sedan stegen)
 6. Välj den låsmetod du vill använda för din säkra mapp.
 7. En genväg till den säkra mappen läggs till på skärmen Hem och Apps.

Hur man döljer foton på Galaxy S10 Steg # 2: Flytta foton till säker mapp

När du har konfigurerat Secure Folder kan du sedan gå tillbaka till Hem-skärmen och öppna Secure Folder därifrån. När du har öppnat nämnda mapp överför du fotona till den genom att knacka på alternativet Lägg till filer. Efter att ha gjort det kommer dessa filer nu endast att vara tillgängliga när du har öppnat den säkra mappen.

Hur man döljer säker mapp

Om du inte vill att andra ska veta att du använder säker mapp för att dölja dina foton eller något annat, har du också möjlighet att dölja dem från skärmen Hem eller App. Här är hur:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Välj Låsskärm och säkerhet eller Biometri och säkerhet
 3. Välj Säker mapp
 4. Välj Dölj säker mapp
 5. Välj OK för att bekräfta

Hur du får åtkomst till dold säker mapp

Om du undrar hur du kommer åt din dolda säker mapp följer du dessa steg:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på Låsskärm och säkerhet.
 3. Klicka på Säker mapp.
 4. Klicka på ikonen Säker mapp längst ner på skärmen och ange sedan ditt upplåsningsmönster, stift eller lösenord

Det är allt! Du har nu all information du behöver för att dölja dina bilder på Galaxy S10. Vi hoppas att den här artikeln hjälper.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.