Hur man avinstallerar GeForce-upplevelsen på det enkla sättet

GeForce Experience är en mjukvara som medföljer alla NVIDIA-grafikkort som du köper. Vad detta gör är att det förbättrar din spelupplevelse så att specifika speltitlar kan köras med optimal prestanda. Det fungerar också genom att se till att dina grafikkortdrivrutiner alltid uppdateras. Även om detta är en solid utförande programvara kan den ibland använda upp många datorresurser och därmed påverka ditt spel. Om du har problem på din dator bör du överväga att avinstallera GeForce Experience.

Om du har problem med din dator eller Android-enhet, kontakta oss gärna med det här formuläret. Vi hjälper dig gärna med alla problem som du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur man avinstallerar GeForce Experience

  • Klicka på Start-knappen
  • Klicka på Inställningar
  • Klicka på Apps
  • Titta igenom listan över program installerade på datorn och leta upp och högerklicka på listan för NVIDIA GeForce Experience.
  • Klicka på Avinstallera
  • Gå igenom avinstallationsverktyget genom att följa instruktionerna på skärmen, så avinstalleras programmet från datorn.

Observera att när programvaran avinstalleras måste du manuellt leta efter nya drivrutiner för ditt grafikkort.

Om du installerar en ny grafikkortdrivrutin, se till att välja den anpassade installationen och avmarkera alternativet för att installera GeForce Experience om du inte vill att det ska installeras.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.