Hur man återställer hårt Samsung Galaxy Note 9

Du behöver bara återställa din Galaxy Note 9 hårt om du inte längre kan komma åt Inställningar eller om telefonen fastnar när du startar upp. Det är i princip precis som fabriksåterställningen och båda har samma fördelar men skillnaden är hur de utförs. I det här inlägget kommer jag att gå igenom hur du hårdvaror din Note 9 men innan det kommer jag att skilja de två återställningarna så att det skulle bli tydligare för alla våra läsare vad vi menar om vi använder hård återställning och fabriksåterställning.

Den vanliga fabriksåterställningen är när du tar tillbaka telefonen till standardkonfigurationen via menyn Inställningar. Naturligtvis måste din telefon åtminstone kunna öppna appen Inställningar för att kunna göra det. Men om det inte startar ordentligt eller tar lång tid att öppna applikationer, är det dags att du utför den hårda återställningen eller vad vi ofta kallar "master reset."

För ägare som letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här enheten. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss genom att fylla i vårt Android-frågeformulär.

Innan du utför den hårda återställningen, om möjligt, säkerhetskopiera dina filer och data eftersom de kommer att raderas. Försök också ta bort ditt Google-konto från din telefon eller åtminstone, försök att se om du känner till ditt lösenord eftersom om kontot inte tas bort kommer Factory Reset Protection (FRP) att utlösas och om du inte vet ditt Google-ID och lösenord och använda ett annat konto för att ställa in det, kommer du att vara låst ur din enhet. Med allt detta sagt, så här görs det ...

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

RELEVANTA POSTER:

 • Hur du fixar Google Play Store “Autentisering krävs” -fel på Samsung Galaxy Note 9
 • Samsung Galaxy Note 9 kan inte installera appar på SD-kort på grund av fel 18 i Play Store
 • Hur man fixar Samsung Galaxy Note 9 som överhettar