Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Tab 4

Att lära sig att återställa eller återställa fabriksinställning av din Samsung Galaxy Tab 4 kan vara praktiskt om du felsöker. Vi är säkra på att några av er inte kommer ihåg alla stegen för hur du gör denna procedur så vi beslutade att publicera den här artikeln om du behöver vägledning senare.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Metod 1: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Tab 4 via menyn Inställningar

Detta är den enklaste metoden att fabriksinställa eller hårt återställa din Galaxy Tab 4. Om menyn Inställningar fortfarande är åtkomlig, gör detta till ditt första alternativ när du torkar enheten.

Glöm inte att hårt återställning av din Galaxy Tab 4 kommer att ta bort all personlig information från din enhet. Se till att säkerhetskopiera dem i förväg. Se också till att ta bort ditt Google-konto först för att undvika problem med Factory Reset Protection senare.

 1. Starta inställnings-appen.
 2. Klicka på Inställningar.
 3. Välj fliken Allmänt.
 4. Klicka på Säkerhetskopiera och återställ.
 5. Läs igenom dessa inställningar under BACKUP AND AND RESTORE:
  • Säkerhetskopiera mina data
  • Säkerhetskopieringskonto
  • Automatisk återställning
 6. Under PERSONLIGA DATA, knackar du på Återställ fabriksdata.
 7. Klicka på Återställ enhet.
 8. Bekräfta enhetslåsens PIN-kod eller lösenord om en sådan är inställd, tryck sedan på Fortsätt.
 9. Klicka på Radera alla.
 10. Vänta tills enheten startar om.
 11. Ställ in enheten igen.

Metod 2: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Tab 4 med hårdvaruknappar

Det finns situationer där inställningar kan bli otillgängliga. Om din Galaxy Tab 4 inte startas upp normalt och inställningsmenyn inte laddas kan du starta om telefonen till återställningsläge. När enheten har startat till återställning kan du sedan återställa den därifrån. Här är hur:

 1. Skapa om möjligt en säkerhetskopia av dina personuppgifter och ta bort ditt Google-konto.
 2. Stäng av enheten.
 3. Tryck och håll in Volym upp-knappen, strömbrytaren och Hem-knappen samtidigt.
 4. Släpp BARA strömbrytaren när du känner att enheten vibrerar.
 5. En skärmmeny visas nu. Släpp de återstående knapparna när du ser detta.
 6. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Radera alla användardata'. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på strömbrytaren igen för att välja Ja - radera all användardata.
 8. Tryck på strömbrytaren för att markera och välj sedan alternativet "starta om".
 9. Vänta tills enheten startar om.
 10. Ställ in enheten igen.

Metod 3: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Tab 4 med Find My Mobile

Find My Mobile är Samsungs egen tjänst som gör det möjligt för ägare av Samsung-enheter att spåra sin enhet på distans, låsa upp skärmen, säkerhetskopiera data, blockera åtkomst till Samsung Pay eller ta bort all data (fabriksinställning). Stegen för att torka av enheten med Find My Mobile är mycket enkla. Det viktiga att göra först är dock att se till att du installerar det. Du kan inte använda Find My Mobile-tjänsten om du inte har aktiverat den på enheten innan du tappar den.

Vi föreslår att du följer den här länken för att få instruktioner från den officiella Samsung-webbplatsen.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.