Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy A7

Att lära sig att återställa din Galaxy A7 är ett av de viktiga felsökningsstegen som du behöver veta. Hård återställning är också känd som fabriksåterställning eller huvudåterställning. Följ stegen nedan för hur du gör hur du kan återställa din A7 hårt.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy A7

Att utföra en återställning på din enhet är en av de drastiska felsökningsförfarandena som du kan göra på din enhet. Det raderar alla viktiga filer och data som foton, videor, dokument, musik och applikationer som du installerade. Men det goda är att om din enhet har mindre problem, då har den här proceduren en stor chans att fixa den.

Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy A7 via menyn Inställningar

Om du kan slå på telefonen och Inställningar är tillgängliga föreslår vi att du fabriksinställer enheten med stegen nedan. Se till att säkerhetskopiera dem i förväg för att förhindra att dina data förloras.

 1. På startsidan klickar du på appar-ikonen.
 2. Klicka på Inställningar.
 3. Klicka på Säkerhetskopiera och återställ.
 4. Om så önskas, tryck på Säkerhetskopiera mina data för att flytta reglaget till PÅ eller AV.
 5. Om så önskas, tryck på Återställ för att flytta skjutreglaget till PÅ eller AV.
 6. Tryck på Fabriksdataåterställning.
 7. Klicka på Återställ enhet.
 8. Om skärmlåset är aktiverat anger du din PIN-kod eller lösenord.
 9. Tryck på Fortsätt.
 10. Klicka på Radera alla.

Hur du återställer hårt Galaxy A7 med hårdvaruknappar

Att göra en fabriksåterställning genom hårdvaruknappar rekommenderas endast om telefonen inte längre startas upp normalt, eller om Inställningsmenyn har blivit otillgänglig av någon anledning. Om du torkar din enhet med det här alternativet raderas all data (om de inte hade sparats någonstans tidigare). Om din enhet inte längre startar igen normalt kan det inte längre vara möjligt att skapa en säkerhetskopia.

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Hem-knappen och håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När skärmen för enhetens logotyp visas släpper du bara strömbrytaren
 4. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 5. Tryck på knappen Volym ned flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.