Hur man återställer hårt på LG V40 ThinQ

Att lära sig hur du kan återställa hårt på din LG V40 ThinQ kan vara ganska praktiskt om du stöter på programvaruproblem som du inte kan tycka fixa, eller om du vill avgöra om det finns ett maskinvaruproblem eller inte. Hård återställning eller fabriksåterställning raderar alla nedladdade appar, personuppgifter (foton, videor, musik, dokument etc.) och användaranpassning. När det gäller felsökning är hård återställning vanligtvis den sista utväg. Det är ett kraftfullt felsökningssteg och är vanligtvis effektivt för att hantera buggar som utvecklas i takt med att systemet åldras.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Två sätt att återställa hårt på LG V40 ThinQ

Om du undrar, det finns två metoder för att torka eller hårt återställa en LG V40 ThinQ. Den första metoden är genom att gå via enhetens inställningsmeny medan den andra är med hårdvaruknapparna.

Hur man återställer hårt på LG V40 ThinQ från menyn Inställningar

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter.
 2. På Startskärm trycker du på Inställningar.
 3. Klicka på fliken "Allmänt".
 4. Klicka på Starta om och återställ.
 5. Tryck på Fabriksdataåterställning.
 6. Om så önskas knackar du på kryssrutan Radera SD-kort.
 7. Klicka på ÅTERSTÄLL TELEFON.
 8. Klicka på Radera alla.
 9. Knacka på RESET

Hur man återställer hårt på LG V40 ThinQ från menyn Inställningar

Om din telefon har ett problem och du inte kan slå på den igen normalt är en hård återställning med hårdvaruknapparna användbar. Återställning av fabrik med denna metod raderar alla dina filer. Om du inte kan skapa en kopia av dina data innan problemet drabbar finns det inget sätt för dig att återställa dem efter en fabriksåterställning.

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter.
 2. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 3. Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknapparna.
 4. När LG-logotypen visas släpper du snabbt och håller sedan ner strömbrytaren medan du fortsätter att hålla ned volymknappen.
 5. När meddelandet 'Radera alla användardata (inklusive LG och operatörsappar) och återställa alla inställningar' visas, använd knappen Volym ned för att markera Ja .
 6. Tryck på strömbrytaren för att återställa enheten

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.