Hur man återställer hårt på Huawei Nexus 6P

Hård återställning, även känd som fabriksåterställning, är en bra lösning för nästan alla programvaruproblem. Genom att göra det återställer du alla programinställningar till deras standardvärden och därmed uppdateras programmiljön. Nackdelen med denna lösning är dock att du också effektivt kommer att rensa alla anpassningar och personuppgifter som du har sparat i den interna lagringsenheten. Innan du gör en hård återställning eller fabriksinställning vill du se till att du tar bort Google-kontot från enheten. Detta kommer att säkerställa att du inte kommer att stöta på några problem senare med Factory Reset Protection.

Om du gör en hård återställning raderas följande:

 • kontakter
 • E-postkonton
 • System- och appdata
 • App inställningar
 • Nedladdade appar
 • Media (musik, bilder och videor, etc.)
 • Personuppgifter som foton, videor etc. som lagras i det interna minnet.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Metod 1: Hur man återställer hårt på Huawei Nexus 6P via menyn Inställningar

Detta är det enklare sättet att torka av din Nexus 6P. Vi föreslår att du använder detta alternativ så länge inställningsmenyn är tillgänglig. Se till att du gör dessa två saker innan du gör en återställning eller fabriksinställning:

 • ta bort Google-kontot från enheten
 • skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter

När allt är inställt, följ stegen nedan för att återställa din Nexus 6P hårt:

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter.
 2. Öppna Inställnings-appen
 3. Klicka på Säkerhetskopiera och Återställ.
 4. Välj fabriksdata återställning.
 5. Vänta tills fabriksinställningen är klar och telefonen startar om.
 6. Ställ in din telefon igen.

Metod 2: Hur man återställer hårt på Huawei Nexus 6P med hårdvaruknappar

Om du felsöker din enhet och inte kan komma åt Inställningsmenyn är den här nästa metoden svaret. Att torka av din Nexus 6P med hårdvaruknappar är en vanlig lösning för många programvarufel. Se till att du gör dessa två saker innan du gör en återställning eller fabriksinställning:

 • ta bort Google-kontot från enheten
 • skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter

När allt är inställt, följ stegen nedan för att återställa Nexus 6P med hjälp av hårdvaruknappar:

 1. Skapa en säkerhetskopia av ersättningsbar data i din interna lagring innan du utför en huvudåterställning. Om det inte är möjligt hoppar du över det här steget och fortsätter till nästa steg nedan.
 2. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 3. Håll volym- och avstängningsknapparna samtidigt
 4. När alternativskärmen visas använder du knappen Volym ned för att välja Återställning
 5. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta ditt val
 6. När du ser Android-roboten håller du ner strömknappen
 7. Håll strömbrytaren intryckt och tryck på volym upp-knappen
 8. Använd volym ner-knappen för att navigera till Wipe Data / Factory Reset
 9. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta ditt val
 10. Välj Ja - Ta bort alla användardata
 11. Använd strömbrytaren för att bekräfta ditt val
 12. Välj Starta om nu.
 13. Vänta tills fabriksinställningen är klar och telefonen startar om.
 14. Ställ in din telefon igen.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.