Hur man återställer hårt på Google Pixel 3 XL

Har du problem med din Google Pixel 3 XL och måste du återställa den? Det här inlägget visar dig steg för hur du gör det.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Vad är hårt återställt?

Hård återställning är ett annat namn som folk vanligtvis använder för att hänvisa till fabriksåterställning eller återställning av master. I grund och botten torkar hårddisken telefonen och återställer alla programinställningar till sina standardvärden. Detta görs vanligtvis om en enhet har svarat, eller om det finns ett problem som inte kan åtgärdas genom enkel felsökning.

Hård återställning eller fabriksinställning kommer att ta bort användardata och appar. Dessa är några av de vanligtvis raderade artiklarna:

 • Kontakter
 • E-postkonton
 • System- och appdata
 • App inställningar
 • Nedladdade appar
 • Media (musik, bilder och videor, etc.)

Inaktivera skyddet för Android-enheter

Google vill inte obehörig åtkomst till dina data. De vill också avskräcka tjuvar från att använda din telefon efter att ha gjort en fabriksinställning på den. För att implementera dessa två säkerhetskrav har din Google Pixel 3 XL Android Device Protection-funktion som innehåller både en skärmlåsfunktion och Android Device Protection-funktion. Android Device Protection låser din enhet efter en fabriksåterställning tills du kan ge Google-kontouppgifter. Detta innebär att såvida inte personen vet att användarnamn och lösenord för Google-konton som är kopplat till enheten, kommer telefonen att förbli låst. För att förhindra att du låser dig från din enhet efter en hård återställning måste du vara säker på att

 • du känner till ditt användarnamn och lösenord för ditt Google-konto, eller
 • du inaktiverar enhetsskyddet innan du raderar telefonen.

Om ett mönster, en PIN-kod etc. är eller någonsin har installerats på enheten krävs inloggning på Google-kontot under den första installationen.

Hur man återställer hårt på Google Pixel 3 XL

När allt är klart följer du dessa steg för att börja radera din Google Pixel 3 XL:

 1. Stäng av din Google Pixel 3 XL.
 2. Tryck och håll ned Power + Volume Down-knapparna tills bootloader-läget (bild av en Android med Start ovanför) visas och släpp sedan.
 3. Välj återställningsläge. Du kan använda volymknapparna för att bläddra igenom tillgängliga alternativ och strömknappen för att välja. Enheten blinkar Google Startskärm en stund och startar sedan om i återställningsläget.
 4. Om du presenterar en bild av en trasig Android med "No Command" tryckt på skärmen, tryck och håll ned strömbrytaren. Tryck på Volym upp-knappen en gång. Släpp sedan strömbrytaren.
 5. Välj skärmen för återställning av Android / fabriksinställning på skärmen Android Recovery.
 6. Välj Ja. Vänta i flera minuter tills återställningsprocessen för fabriksdata slutförs.
 7. Välj Reboot system nu. Tillåt flera minuter för att återställa och återställa processerna från fabriksdatorn.
 8. Ställ upp telefonen igen.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.