Hur man återställer hårt på Galaxy A50 [enkla steg]

Att veta hur du kan återställa hårt på din Galaxy A50 kan vara praktiskt när du har problem. Hård återställning, populärt känd som fabriksåterställning, är en viktig lösning som vanligtvis utförs när alla grundläggande felsökningssteg har uttömts. Du måste ta till denna lösning endast när du tror att orsaken till ett problem är mjukvarorelaterad. Återställning av fabriken fixar inte maskinvaruproblem som när du står inför en dålig skärm eller ett trasigt moderkort. Många Android-användare behandlar fabriksåterställning som en kraftfull lösning som kan lösa alla problem. Faktum är att det bara begränsas till att återställa programvaruinställningar till deras fabrikstillstånd. Även om detta vanligtvis är effektivt för att fixa lågnivå buggar, kan hård återställning inte lösa kodning eller programmeringsproblem alls.

Det finns tre sätt att hårt nollställa din Galaxy A50. Vi visar dig hur var och en av dem görs i den här guiden.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Metod 1: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy A50 via menyn Inställningar

Detta är det enklaste sättet att torka av din Galaxy A50. allt du behöver göra är att gå under Inställningsmenyn och följa stegen nedan. Vi rekommenderar den här metoden om du inte har några problem med att gå under Inställningsmenyn.

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter och ta bort ditt Google-konto.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Bläddra till och knacka på General management.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Välj Factory data reset från de angivna alternativen.
 6. Läs informationen och tryck sedan på Återställ för att fortsätta.
 7. Tryck på Radera alla för att bekräfta åtgärden.

Metod 2: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy A50 med hårdvaruknappar

Om ditt fall är att telefonen inte startar upp eller den startas men menyn Inställningar är otillgänglig kan den här metoden vara till hjälp. Först måste du starta om enheten till återställningsläge. När du väl har åtkomst till Återställning är det dags att du startar korrekt masteråterställningsprocedur. Det kan ta några försök för dig innan du kan komma åt Återställning så var tålamod och försök helt enkelt igen.

 1. Skapa om möjligt en säkerhetskopia av dina personuppgifter i förväg. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 2. Du vill också se till att du tar bort ditt Google-konto. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 3. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 4. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-knappen samtidigt.
 5. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du fortfarande håller in knapparna Volym upp och Bixby.
 6. Återställningsskärmenyn visas nu. Släpp knapparna när du ser detta.
 7. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Torka data / fabriksåterställning'.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka data / fabriksåterställning'.
 9. Använd Volym ned för att markera Ja.
 10. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta fabriksinställning.

Metod 3: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy A50 med Find My Mobile

Find My Mobile är Samsungs egen tjänst som gör det möjligt för ägare av Samsung-enheter att spåra sin enhet på distans, låsa upp skärmen, säkerhetskopiera data, blockera åtkomst till Samsung Pay eller ta bort all data (fabriksinställning). Stegen för att torka av enheten med Find My Mobile är mycket enkla. Det viktiga att göra först är dock att se till att du installerar det. Du kan inte använda Find My Mobile-tjänsten om du inte har aktiverat den på enheten innan du tappar den.

Om det är första gången du använder den här tjänsten är det här du behöver göra för att konfigurera den:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Klicka på ikonen 'Biometri och säkerhet'.
 3. Gå till 'Hitta min mobil'.
 4. Klicka på "Samsung-konto."
 5. Ange dina Samsung-kontouppgifter.

Vi antar att du redan har skapat ett Samsung-konto innan detta. Om du inte har ett, se till att skapa ett Samsung-konto först. Använd sedan din information för att aktivera Find My Mobile.

Om du tappar din telefon i framtiden och du vill radera data på distans är det här du ska göra:

 1. Gå till Find My Mobile-webbplats på din dator: //findmymobile.samsung.com.
 2. Logga in med dina Samsung-kontouppgifter. Informationen ska vara densamma som de du använde i telefonen.
 3. När du är inloggad klickar du bara på Radera dataikonen för att börja återställa fabriken.
 4. En varning visas för att fråga dig om du vill fortsätta, så klicka bara på ERASE.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.