Hur man återställer hårt en LG G5

Hård återställning avser fabriksinställning eller återställning av huvud. Detta innebär i grunden att torka av telefonens interna lagring och återställa alla programinställningar till sina standardvärden. Alla inställningar, appdata och användaranpassningar kommer att raderas genom hård återställning. Om du inte vill tappa dina filer som foton, videor, musik, dokument etc., måste du säkerhetskopiera dem i förväg.

Det finns två sätt att hårt nollställa din LG G5. Kolla in stegen nedan.

Innan vi fortsätter ska vi påminnas om att vi ger svar på Android-problem. Om du letar efter lösningar på ditt eget #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Metod 1: Återställ din LG G5 hårt via inställningsmenyn

Detta är det enklare alternativet att återställa din LG G5-programvara till dess standardvärden. Se till att säkerhetskopiera dina data innan du fortsätter.

 1. Dra ned meddelandefältet och tryck på Inställningsikonen längst upp till höger.
 2. Tryck på Allmänt
 3. Klicka på Säkerhetskopiera och återställ. (Om du använder Listvy, bläddra ner till 'PERSONLIG' och tryck sedan på Säkerhetskopiera och återställ.)
 4. Markera eller rensa följande kryssrutor:
  • Säkerhetskopiera mina data
  • Automatisk återställning
 5. Klicka på Säkerhetskopiera konto och följ stegen för att skapa Googles säkerhetskonto om det behövs.
 6. Tryck på Fabriksdataåterställning.
 7. Granska varningsmeddelandet och välj eller rensa Radera SD-kort.
 8. Klicka på Återställ telefon.
 9. Klicka på Nästa.
 10. Klicka på Radera alla.
 11. Klicka på OK

Metod 2: Återställ din LG G5 med hårdvaruknappar

Det andra sättet att hårt nollställa din LG G5 görs genom att använda hårdvaruknapparna. Detta är ofta ett effektivt sätt att lösa vissa problem när en enhet inte svarar.

 1. Säkerhetskopiera data i det interna minnet.
 2. Stäng av enheten.
 3. Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknapparna.
 4. När LG-logotypen visas släpper du snabbt och håller sedan ner strömbrytaren medan du fortsätter att hålla ned volymknappen.
 5. 'Återställning av fabriksdata' visas.
 6. Använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 7. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta.
 8. Radera all användardata och återställa standardinställningarna 'visas.
 9. Använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 10. Tryck på strömbrytaren för att återställa enheten.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.