Hur man återställer Fitbit Versa | Fabriksåterställning eller Återställ

Att lära sig att återställa eller hårt återställa din Fitbit Versa kan vara praktiskt av flera skäl. Vanligtvis skulle användare vilja återställa Versa om de bestämmer sig för att sälja eller ge bort gadgeten. Fabriksåterställning kan dock också användas om du stöter på problem med enheten och de grundläggande felsökningsstegen inte hjälper. I det här inlägget visar vi dig de två enkla sätten att radera din enhet.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man återställer Fitbit Versa | Fabriksåterställning eller Återställ

Det finns två sätt att fabriksinställa en Fitbit Versa. Det enklare sättet att torka av din klocka är att göra det första alternativet så vi föreslår att du försöker detta först (hårt återställning via Inställningar).

Hur du återställer Fitbit Versa hårt via inställningar

Om inte din Fitbit Versa inte lyckas bör torka av enheten via menyn Inställningar vara ditt primära alternativ. Glöm inte: fabriksåterställning kommer att återställa programvaran till dess standardvärden. Detta innebär att alla dina appar och personliga data kommer att raderas, inklusive kort du lagt till under Plånbok.

Om du vill sälja eller ge bort enheten föreslår vi att du först tar bort Fitbit Versa från ditt Fitbit-konto och glömmer enheten på din telefon.

Så här tar du bort ett Fitbit Versa från ditt Fitbit-konto:

 1. Gå till www.fitbit.com och logga in.
 2. Klicka på den enhet du vill ta bort från instrumentpanelen.
 3. Rulla ner till botten av sidan.
 4. Klicka på Ta bort den här Fitbit (Versa) från ditt konto och klicka på OK.

Följ de enkla stegen nedan om du vill fortsätta med fabriksåterställning:

 1. Svep åt vänster på skärmen på din Fitbit Versa.
 2. Fortsätt svepa till vänster tills du hittar Inställnings-appen.
 3. Klicka på Inställningar.
 4. Dra ner och tryck på Om.
 5. Tryck på fabriksåterställning.

Hur man återställer Fitbit Versa med hårdvaruknappar

Om du råkar ha problem med din Fitbit Versa och inte låter dig gå till Inställningsmenyn, oroa dig inte. Du bör fortfarande kunna återställa din Fitbit Versa hårt med hårdvaruknapparna. Återigen kommer den här proceduren att torka av enheten och radera dina personuppgifter. Se till att säkerhetskopiera dina data innan du gör stegen nedan.

 1. Håll alla tre knappar i Versa i cirka tolv sekunder. Detta utlöser 2-knappars hårdvaror omstart efter cirka åtta sekunder.
 2. När Fitbit-logotypen visas försvinner sedan, släpp ned den nedre högra knappen och fortsätt sedan att hålla kvar vänster och övre högra knapparna tills du känner en stark vibration. Detta indikerar att fabriksåterställningen inleddes.
 3. Den här processen kan ta flera sekunder och så småningom visas Fitbit-logotypen och enheten startar och visas på Fitbit.com/setup.
 4. Om du inte lyckas släppa den nedre högra knappen i tid, eller på annat sätt inte följer proceduren exakt, visas Fitbit-logotypen snabbt igen och startar utan fabriksinställning.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.