Hur man återställer Fitbit Versa

Fitbit Versa håller på att bli ett av de populära valet för smartur som finns på marknaden idag. Anledningen bakom detta är att flera olika hälso- och fitnessfunktioner som kan jämföras med de ledande modellerna ändå säljs till ett överkomligt pris.

Nya ägare av den här enheten vill vanligtvis veta hur man återställer den, vilket är viktigt om smartwatch kommer att återgå till sitt ursprungliga fabrikstillstånd. Nedan listas stegen som du behöver utföra.

Hur man återställer Fitbit Versa

  • Anslut Fitbit Versa till laddkabeln.
  • Håll alla 3 knappar i cirka 15 sekunder tills Fitbit-logotypen visas.
  • När Fitbit-logotypen försvinner släpper du nedre höger knapp, håll sedan kvar vänster- och övre högra knappen tills du känner en stark vibration. Detta indikerar att fabriksåterställningen inleddes. Den här processen kan ta flera sekunder och så småningom kommer den statiska logotypen att visas och enheten startar upp bilden på fabriksplatsen (säger gå till Fitbit.com/setup). Om du inte släpper knappen 'Nedre högra knappen' i tid, eller på annat sätt inte följer proceduren, kommer den statiska logotypen att visas snabbt och starta utan fabriksinställning.

Ett annat sätt att återställa Versa är genom att gå till Inställnings-appen (liten växellikon). Välj "About" och sedan "Factory Reset."

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.