Hur man använder Samsung Galaxy Buds Ambient Sound Mode | enkla steg för att ställa in det

Om du inte har lagt märke till, är det verkligen svårt att höra ljud utanför när du använder de två Galaxy öronsnäckorna. Även om detta kan ge sina egna fördelar, kan det också ha sina risker, särskilt om du är på språng eller när du går utanför och du inte vet vad som händer. För att fortsätta använda dina Galaxy Buds och samtidigt ge situationen medvetenhet om din omgivning, lägger Samsung till en funktion som heter Ambient Sound Mode. Detta gör att du kan höra brus från din miljö, vilket minskar chansen att sätta dig i en farlig situation och samtidigt njuta av din favoritlåt.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Galaxy Buds Ambient Sound Mode och hur man använder det

Om du aktiverar Ambient Sound Mode, låter dina Galaxy Buds buller från utsidan att komma in så att du känner till situationen runt dig även när du lyssnar på din låt eller ljudfil. Detta är särskilt användbart när du är ute på gatan eller när du försöker använda dina Galaxy Buds på en upptagen plats.

För att aktivera Ambient Sound Mode är detta stegen att göra:

  1. Se till att dina Galaxy Buds är anslutna till din Samsung-telefon.
  2. Öppna Galaxy Wearable-appen genom att dra upp eller ner på hemskärmen för att komma åt Apps-skärmen. Klicka på Samsung-mappen och tryck sedan på Galaxy Wearable-appen.
  3. Anslut båda öronsnäckorna i öronen.
  4. Klicka på Omgivande ljud.
  5. Slå på omgivningsljudläget genom att flytta reglaget till höger.
  6. Justera volymen för omgivande ljud vid behov.
  7. Om du vill tillåta att röster skiljs mer tydligt aktiverar du röstfokus .

OBS :

Du kan enkelt slå på eller av Ambient-ljudet med din Samsung-telefon. Den här funktionen är dock inte tillgänglig för icke-Samsung-telefoner. Om du använder en äldre Samsung-telefon eller surfplatta måste du vara säker på att du installerar Galaxy Wearable (Samsung Gear) från Play Store.

Om du vill ringa eller ta emot ett samtal stängs Ambing-ljudläget automatiskt av. Denna funktion återgår till sitt tidigare tillstånd efter samtalet.

Om du hör feedback när du försöker justera volymen eller vidrör mikrofonen på din Galaxy Buds, oroa dig inte eftersom det är normalt. Omgivande ljudläge fortsätter att fungera och externt ljud fortsätter att flöda inuti.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.