Hur man använder Galaxy Note10 + Video Enhancer | titta på videor med rikare färger

Galaxy Note10 och Note10 +, tillsammans med S10-modellerna, har alla Video Enhancer-funktion som låter dig titta på videor med rikare färger. Om du inte har hört talas om den här funktionen ännu, är allt du behöver göra att slå på den. Så enkelt är det. Den här handledningen ska hjälpa dig.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man använder Galaxy Note10 + Video Enhancer | titta på videor med rikare färger

Med en stor 6, 8-tums skärm är din Galaxy Note10 + verkligen en utmärkt plattform att titta på videor eller binge på din favorit Netflix-show. Samsung känner igen detta och har lagt till Video Enhancer för att till och med göra titta på videor bättre. Den här funktionen fungerar under huven och fungerar automatiskt när systemet upptäcker att du spelar en video eller film. Video Enhancer är dock inte aktiverad som standard, så du vill se till att den är igång först. När du har gjort det kommer du att känna igen att videor kommer att se ännu rikare och ljusare ut.

Det här är de enkla stegen för att aktivera Video Enhancer:

  1. Öppna Inställnings-appen.
  2. Klicka på Avancerade inställningar.
  3. Aktivera videoförbättrare.
  4. Det är allt!

Video Enhancer fungerar automatiskt med appar som kan spela videor och filmer som Netflix, Youtube, Amazon Prime och så vidare.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.