Hur man använder Galaxy Note10 + Dynamic Lock Screen | för vacker låsskärm

Den AMOLED kapacitiva pekskärmen på 6, 8 tum på Galaxy Note10 + är redan imponerande men du kan faktiskt ytterligare krydda den med användning av Dynamic Lock Screen. Lär dig vad Dynamic Lock Screen är och hur du använder den för att göra telefonens skärm ännu vackrare.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Vad är Galaxy Note10 + Dynamic Lock Screen?

En av de saker som kan tappa upp din Galaxy Note10 + men ligger begravd djupt inom inställningarna är Dynamic Lock Screen. Detta är en funktion som endast är tillgänglig på Galaxy Note-serien, om vi inte tar fel med början med Galaxy Note4. Galaxy S10 och resten av serien har inte detta så det gör din Note10 + unik. I grunden låter Dynamic Lock Screen dig använda en roterande uppsättning bilder på din låsskärm. Dessa bilder är imponerande för den enorma skärmstorleken på din Note10 + så vi föreslår att du använder dem.

Foton för Dynamic Lock Screen är grupperade i:

 • landskap
 • Liv
 • Mat
 • Husdjur
 • Konst

Steg för att aktivera Galaxy Note10 + Dynamic Lock Screen

Att använda Dynamic Lock Screen på din Galaxy Note10 + är enkelt. Följ dessa steg för att börja använda den här funktionen:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på Lås skärm.
 3. Flytta skjutreglaget för Dynamic Lock Screen till höger för att slå på den.
 4. För att välja vilken kategori du vill använda, tryck på Dynamic Lock Screen.
 5. Klicka på en kategori som Landskap.
 6. Vänta i några ögonblick så att enheten kan ladda ner och tillämpa den valda kategorin.
 7. För att kontrollera, tryck på strömbrytaren för att stänga av telefonen. Tryck sedan på strömbrytaren en gång till för att kontrollera låsskärmen.
 8. Det är allt!

Hur du anpassar Galaxy Note10 + Dynamic Lock Screen

Standardkonfigurationen för Dynamic Lock Screen låter den rotera foton på egen hand. Om du vill använda ett visst foto och manuellt ändra till ett annat senare, kan du göra det genom att anpassa Dynamic Lock Screen. Här är hur:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på Lås skärm.
 3. Peka på dynamisk låsskärm.
 4. Tryck på Fler inställningsikon uppe till höger.
 5. Klicka på Inställningar.
 6. Flytta skjutreglaget för Behåll min bild på låsskärmen till höger.

grattis! Vi hoppas att du nu kan njuta av den underbara dynamiska låsskärmen på din Galaxy Note10 +.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.