Hur man använder Fitbit för Windows 10 (installations- och installationsinstruktioner)

Även om det är mycket osannolikt att du inte har en smartphone för att koppla ihop din fitbit tracker, vilket är det mer praktiska sättet att hålla reda på din fitnessframsteg, är idag din lyckadag. Om du har en Windows 10-maskin kan du använda den för att koppla ihop din tracker och hålla loggar för din tracker. Att använda Fitbit-appen i Windows 10 är enkelt och kräver ingen datakunskap på förhand. Följ de tre stegen nedan om vad du behöver göra för att börja använda det.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Steg 1: Ladda ner och installera Fitbit-applikationen på Windows 10

Precis som alla applikationer, innan du kan använda Fitbit på din Windows 10-maskin, måste du ladda ner och installera den först. Detta kan göras enkelt. Följ stegen nedan för hur du gör det.

 1. Slå på din Windows 10 PC eller laptop.
 2. Öppna en webbläsare.
 3. Gå till den officiella Fitbit-webbplatsen.
 4. Klicka på Ladda ner från Windows Store.
 5. Klicka på Gratis-knappen i Windows Store-gränssnittet.
 6. Vänta tills nedladdningen är klar.
 7. Installera applikationen.
 8. Gjort!

Det nedladdade installationspaketet ska installera sig självt automatiskt men om din maskin har begränsningar för att förhindra att detta händer, öppnar du bara det nyinlästa installationsprogrammet och klickar manuellt för att installera det. När installationen är klar fortsätter du till nästa steg.

Steg 2: Skapa ett konto i Fitbit för Windows 10

När du har installerat Fitbit-applikationen måste du sedan skapa ett konto på din maskin. När du gör detta, se till att ladda din Fitbit-tracker så att du lätt kan synkronisera den efteråt. Följ stegen nedan för hur du skapar ett konto i Fitbit för Windows 10.

 1. Öppna Fitbit-applikationen på din dator. Du kan göra det från antingen Desktop- eller Start-menyn.
 2. Klicka på Gå med på Fitbit.
 3. Klicka på din tracker för att välja den.
 4. Klicka på Ställ in [Your Tracker]. Du behöver inte ställa in din tracker just nu.
 5. Klicka på Let's go
 6. Klicka på Datum för att ange din födelsedag
 7. Fortsätt till nästa steg genom att klicka på nästa knapp. Det är pilen längst ner i applikationsfönstret.
 8. Välj den måttenhet du föredrar.
 9. Ange din höjd i rutan Höjd.
 10. Fortsätt till nästa steg genom att klicka på nästa knapp. Det är pilen längst ner i applikationsfönstret.
 11. Klicka på ditt kön för att välja det.
 12. Fortsätt till nästa steg genom att klicka på nästa knapp. Det är pilen längst ner i applikationsfönstret.
 13. Välj den måttenhet du föredrar.
 14. Ange din vikt i rutan Vikt.
 15. Fortsätt till nästa steg genom att klicka på nästa knapp. Det är pilen längst ner i applikationsfönstret.
 16. Ange dina uppgifter i rutorna.
 17. Klicka på cirkeln för att godkänna Fitbits användarvillkor.
 18. Fortsätt till nästa steg genom att klicka på nästa knapp. Det är pilen längst ner i applikationsfönstret.
 19. Gjort!

Nu när Fitbit-appen för Windows 10 har utarbetats kan du börja synkronisera eller koppla din tracker till den. Fortsätt till nästa steg nedan.

Steg 3: Koppla din tracker till ditt konto i Fitbit för Windows 10

Exakta steg för att synkronisera eller para en tracker till din Fitbit för Windows 10-app varierar beroende på enhet. Nedan följer de allmänna stegen för hur du gör det i en viss Windows 10-maskin med Flex.

 1. Starta Fitbit-appen på din Windows 10.
 2. Klicka på Konto.
 3. Klicka på Ställ in en ny Fitbit-enhet.
 4. Klicka på din tracker från listan över enheter.
 5. Klicka på Ställ in [Your Tracker]
 6. Läs användarvillkoren och klicka på Nästa för att fortsätta. Detta bör vara pilen längst ner på sidan.
 7. Det kan finnas några sidor till som du måste kontrollera för att slutföra installationen. För att avsluta parningen klickar du bara på nästa knappar som visas i vart och ett av programfönstren.
 8. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen av din enhet.
 9. Avsluta installationen för att avsluta.
 10. Gjort!

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.