Hur man använder CyberGhost för att titta på US Netflix från utlandet | steg för att ställa in CyberGhost

En av de bästa VPN: n för att blockera amerikanska Netflix är CyberGhost. Det erbjuder också rimlig hastighet och packar ett antal säkerhetsfunktioner utöver de grundläggande funktionerna för att möjliggöra avslappnad surfning. Om dina bekymmer inkluderar att vara anonym, säkra dina data och hur du ser US Netflix från utlandet är CyberGhost VPN åt dig. I den här guiden visar vi dig hur du använder CyberGhost för att göra allt detta på en Android-enhet.


För en överblick: våra favorit VPN-tjänster

 • Express VPN Vårt bästa val
 • Nord VPN

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på dina egna problem #Android, Samsung Galaxy Watch eller #Fitbit kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man använder CyberGhost för att titta på USA: s Netflix utomlands | steg för att ställa in CyberGhost

För att du ska kunna se amerikanska Netflix utomlands är allt du behöver ett aktivt Netflix-abonnemang och CyberGhost-konto. Följ de detaljerade stegen nedan för att börja använda CyberGhost och njuta av ditt Netflix-innehåll.

 1. Det första du bör göra är att skapa ett CyberGhost-konto. Öppna en webbläsare på din enhet och besök CyberGhost-webbplatsen för att få din föredragna prenumerationsplan.
 2. När du har prenumererat på CyberGhost, bläddra ner till den del som säger Kontrollera alla våra andra produkter .
 3. Klicka på pilen till höger och välj Android-logotypen .
 4. Tryck på Hämta det på Google Play . Alternativt kan du öppna appen Google Play Store och söka efter CyberGhost VPN - Snabb & säker WiFi- skyddsapp.
 5. Klicka på Installera .
 6. Klicka på Öppna .
 7. Ange din e-postadress och lösenord.
 8. Klicka på Logga in .
 9. När du uppmanas att få platstillstånd klickar du på ikonen Cog och väljer Tillåt .
 10. Klicka på Bästa plats .
 11. Eftersom du främst använder CyberGhost för att avblockera US Netflix utomlands, klickar du på fliken Streaming-vänlig (den som ser ut som en TV).
 12. Hitta objektet som säger USA Optimerad för Netflix USA .
 13. Om standardvarningen dyker upp för anslutningsförfrågan, tryck bara på OK . Detta är en generisk varning i Android-enheter om det upptäcks ett försök att ansluta till en VPN-tjänst.
 14. Vänta några sekunder tills din enhet ansluter till den valda serverplatsen.
 15. Du bör få VPN-anslutet! skärmen om det lyckas.
 16. Det är allt! Du kan nu använda ditt internet som du vill ha det.
 17. För att kontrollera om du nu kan titta på US Netflix med CyberGhost, öppna Netflix-appen och leta efter ditt amerikanska favoritinnehåll.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Du kan också försöka leta efter andra lösningar som vi redan har publicerat på denna webbplats genom att följa detta exempelformat:

Webbplats: thedroidguy.com Galaxy Note10 kommer inte att aktiveras

Detta format säger Google att begränsa sin sökning på vår webbplats med hjälp av nyckelorden "Galaxy Note10 kommer inte att slås på." Om du till exempel har problem med att Galaxy Note10 inte skickar texter, skriver du bara: " Webbplats: thedroidguy. com Galaxy Note10 skickar inte texter ”i Googles sökruta. Artiklar från vår webbplats som Google finner relevanta kommer att listas.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på vår Facebook-sida.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.