Hur man ansluter Fitbit Versa till Wi-Fi

Fitbit Versa blir ett populärt val bland konsumenter som letar efter ett funktionspaket smartur som inte kostar mycket. Den här enheten har flera hälso- och fitnessfunktioner, har en batteritid på fyra dagar och är lätt att anpassa.

Nya ägare av detta smartwatch vill vanligtvis veta hur de ansluter till ett Wi-Fi-nätverk. Nedan listas stegen som du behöver utföra.

Hur man ansluter Fitbit Versa till Wi-Fi

Fitbit Versa kan ansluta till öppna, WEP, WPA personliga och WPA2 personliga Wi-Fi-nätverk. Den kommer inte att ansluta till 5GHz, 802.11ac, WPA-företag eller offentliga Wi-Fi-nätverk som kräver inloggningar, prenumerationer eller profiler.

  • Klicka på eller klicka på Konto-ikonen från din Fitbit-apppanel - din klocka.
  • Klicka på eller klicka på Wi-Fi-inställningar.
  • Klicka på eller klicka på Lägg till nätverk och följ anvisningarna på skärmen för att ansluta din klocka.

Hur man ändrar Wi-Fi-nätverksanslutning

  • Klicka på eller klicka på Konto-ikonen från din Fitbit-apppanel - din klocka.
  • Klicka på eller klicka på Wi-Fi-inställningar. Vänta ett ögonblick på att listan över nätverk visas.
  • Klicka på eller klicka på nätverksnamnet och tryck sedan på Anslut.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.