Hur man ändrar Snapchat användarnamn 2020

Om du av någon anledning undrar hur du ändrar ditt Snapchat-användarnamn, här är det enda svaret: Du kan inte ändra ditt Snapchat-användarnamn ! Sluta läsa alla "hacks" där ute och eller "lösningar" för hur du ändrar snapchat användarnamn. Alla tutorials för att ändra Snapchat-användarnamn där ute säger i princip att du ska ta bort ditt Snapchat-konto och skapa ett nytt Snapchat-konto . Det är allt.

Att lägga till vila frågan om är möjligt att ändra ditt Snapchat användarnamn, låt oss lägga det att vila en gång för alla. Från och med 2017 berättar Snapchat-support oss ganska tydligt att det är ett entydigt “NEJ”, du kan inte ändra ditt Snapchat-användarnamn :

Kan jag ändra mitt användarnamn?

Av säkerhetsskäl är det för närvarande inte möjligt att ändra användarnamn för ett befintligt konto. Om du vill kan du ta bort ditt konto och skapa ett nytt med ett annat användarnamn.

Som ett alternativ till att ändra ditt Snapchat-användarnamn kan du nöja dig med att ändra ditt visningsnamn. Här är ett tips som Snapchat-supporten erbjuder. Ditt Snapchat-visningsnamn kan faktiskt anpassas och det skulle ändra hur ditt namn faktiskt visas för dina vänner och följare.

Så här ändrar du Snapchat-visningsnamnet:

  1. Kran

    i din profilsida i det övre högra hörnet.
  2. Gå till Mitt konto och välj Namn.
  3. Ändra ditt nya visningsnamn och spara det.

Eller så kan du också prova detta:

  1. Tryck på namnet under din Snapcode på profelskärmen.
  2. Ange ditt valda namn och spara, se nedan för mer information.