Hur man ändrar Samsung Galaxy S10e Wallpaper

Att byta tapet från Samsung Galaxy S10e är lätt att göra. Och eftersom det finns många riktigt coola tapeter där ute, är detta ofta bland de första saker som en användare skulle göra. Men din nya telefon kommer faktiskt fylld med vackra tapeter. Så om du bara vill ändra utseendet på din Hem-skärm kan du försöka bläddra igenom befintliga bakgrundsbilder först innan du letar efter alternativ från tredje part.

I den här artikeln kommer jag att gå igenom dig när du ändrar bakgrundsbilden i din telefon. Jag är ganska säker på att många användare vet hur man gör det men för dem som lär sig den här nya enheten kan det här inlägget kunna hjälpa dig på ett eller annat sätt. Så fortsätt att läsa nedan eftersom stegen är ganska enkla att göra.

Innan vi går vidare, om du hittade det här inlägget medan du letade efter en lösning på ett annat problem, besök vår Galaxy S10e-felsökningssida för vi har redan åtgärdat eller fixat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Bläddra igenom sidan och använd gärna de lösningar vi tillhandahöll, men om du fortfarande behöver vår hjälp kan du alltid kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor.

Ändra Galaxy S10e tapet

Du kan faktiskt välja mellan statiska eller levande tapeter. Den senare rör sig på egen hand och lägger till viss dynamik på din hemskärm eller låsskärm. Så här ändrar du bakgrundsbilden på din enhet ...

  1. Tryck på och håll ett tomt utrymme på startskärmen.
  2. Tryck på tapeter.
  3. Dra till den tapet du vill använda kan det vara en statisk eller en levande tapet.
  4. Välj den tapet du vill.
  5. Peka på Hem-skärmen eller Lås skärmen beroende på vilken av de två du vill ha ett annat utseende. Eller så kan du ändra båda.
  6. Tryck på Ställ in som bakgrundsbild.

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

  • Använda Samsung Galaxy S10e Notification Panel
  • Navigera i Samsung Galaxy S10e Flera hemskärmar
  • Laddar din Samsung Galaxy S10e och använder den trådlösa PowerShare
  • Ställa in skärmens säkerhet på din Samsung Galaxy S10e