Hur man aktiverar och inaktiverar flygplansläge på Apple iPhone XR

Flygplansläget är en funktion som inaktiverar all trådlös kommunikation i din Apple iPhone XR, eller alla smartphones för den delen, bara med ett fingeravtryck. När det är aktiverat är alla nätverks- och trådlösa anslutningar inaktiverade. Detta inkluderar naturligtvis WiFi, Bluetooth, Cellular Data och till och med Personal Hotspot. Om du behöver att din telefon ska vara ansluten hela tiden måste flygplansläge inaktiveras.

Så här gör du:

  1. På Startskärm trycker du på Inställningar. När inställningssidan är klar kan du se flygplansläget omedelbart och dess omkopplare är precis bredvid den.
  2. För att aktivera det, vrid på omkopplaren till höger. Det blir grönt och det betyder att det är på. I det ögonblick du gör det kommer WiFi att inaktiveras liksom Bluetooth, mobildata inklusive personlig hotspot.
  3. Vrid på omkopplaren till vänster och flygläget inaktiveras och all trådlös kommunikation kommer att aktiveras igen.

Alternativt kan du dra ner kontrollcentret och aktivera eller inaktivera flygplansläge.

  1. Dra ner från skärmens övre högra hörn för att dra ner kontrollcentret.
  2. Du kan sedan trycka på flygplanikonen för att aktivera eller inaktivera flygplansläge.

Där har du det! Det är så du aktiverar eller inaktiverar Airplane Mode på din iPhone XR.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!