Hur lägger jag till foto till en kontakt på Galaxy S10 | tilldela en bild till din kontakt

Att lägga till ett foto till en kontakt på Galaxy S10 är enkelt och snabbt. Det liknar i princip stegen i redigering av din kontakt. Om du är ny på Android och inte vet var du ska börja bör den här korta guiden leda dig igenom den.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur lägger jag till foto till en kontakt på Galaxy S10 | tilldela en bild till din kontakt

Vet du inte vem du ska lägga till foto i en kontakt på Galaxy S10? Lär dig hur du följer stegen nedan.

  1. Öppna Kontakter-appen.
  2. Hitta och välj kontakten.
  3. Tryck på profilikonen eller cirkelikonen med en kamera i mitten.
  4. Tilldela bilden för nämnda kontakt. Du kan antingen använda ett nytt foto genom att ta en bild med din kamera. Du kan också använda ett befintligt foto som sparats i ditt galleri. Om du inte vill göra båda använder du bara standardbilderna.
  5. När du har valt önskad bild, glöm inte att trycka på Spara för att bekräfta ändringen.
  6. Tryck på Tillbaka-knappen för att återgå till föregående meny.

Grattis, du har precis ändrat fotot på din kontakt. Om du vill ändra det aktuella fotot i framtiden gör du bara samma steg ovan och du borde vara bra.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.