Hur fixar Spotify fortsätter att krascha på Galaxy S10 | Felsökning av Spotify har stoppat felet

Har du problem med din Spotify-app? Om Spotify fortsätter att krascha nyligen och du inte har någon aning om var du ska börja felsöka det, bör det här inlägget hjälpa. Se till att följa vår felsökning nedan för att lösa problemet.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur fixar Spotify fortsätter att krascha på Galaxy S10 | Felsökning av Spotify har stoppat felet

Om din Spotify-app fortsätter att krascha på dig nyligen, bör den här felsökningshandboken hjälpa. Lär dig vad du ska göra med det här problemet nedan.

Spotify kraschar fix 1: Stäng Spotify-appen

Spotify är en av de stabila musikapparna för Android men ibland kan erfarenheterna med vissa användare vara annorlunda. Om Spotify fortsätter att krascha på din S10, eller om den fortsätter säga att Spotify har slutat, är det första du vill göra tvinga att stänga den. Det finns två sätt att göra detta.

Metod 1: Stäng en app med nyckelappar

 1. På skärmen trycker du på funktionsknappen Senaste appar (den med tre vertikala linjer till vänster om Hem-knappen).
 2. När skärmen Nya appar visas, svep åt vänster eller höger för att leta efter appen. Det borde vara här om du lyckades köra den tidigare.
 3. Dra sedan upp på appen för att stänga den. Detta bör tvinga stänga det. Om den inte är där, klicka helt enkelt på appen Stäng alla för att också starta om alla appar.

Metod 2: Stäng en app med appinformation-menyn

Ett annat sätt att tvinga stänga en app är genom att gå inom appens inställningar. Det är ett längre sätt jämfört med den första metoden ovan, men det är lika effektivt. Du vill använda den här metoden om du planerar att göra annan felsökning för den nämnda appen som att rensa cache eller data. Så här görs:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på ikonen Fler inställningar (tre-punktsikonen, uppe till höger).
 4. Klicka på Visa systemappar.
 5. Hitta och tryck på appen.
 6. Tryck på Force Stop.

Spotify kraschar fix nr 2: Utför mjuk återställning

Om kraftstängning av Spotify inte fungerar är ditt nästa felsökningssteg att starta om själva telefonen. Detta bör rensa systemet och eventuellt också bli av med buggen. För att göra det, tryck helt enkelt på strömbrytaren och volym ned- knapparna i cirka 10 sekunder. Släpp knapparna när telefonen har startat om. Detta är vanligtvis effektivt för att rensa buggar som utvecklats när ett system lämnas igång under en tid. Vi föreslår att du startar om din S10 med den här metoden minst en gång i veckan för att minska risken för buggar.

För vissa Galaxy S10 kan det finnas något annorlunda sätt att komma fram till samma metod. Här är hur:

 1. Tryck och håll ned Power + Volume Down-knapparna i cirka 10 sekunder eller tills enhetens strömcykel går. Låt flera sekunder innan skärmen Underhållsstartläge visas.
 2. Välj Normal start från skärmen Underhållsstartläge. Du kan använda volymknapparna för att bläddra igenom tillgängliga alternativ och den nedre vänstra knappen (under volymknapparna) för att välja. Vänta i upp till 90 sekunder tills återställningen är klar.

Spotify kraschar fix nr 3: Installera uppdatering för Spotify

Att uppdatera appen kanske låter lite på plats här men det fungerar ibland för att fixa kända buggar. Utvecklare förlitar sig på rapporter från användare som känner till buggar eller problem med deras produkt. Om de inser att många användare har samma problem, arbetar de med en lösning direkt och släpper den via uppdateringar. Det är av den anledningen du vill uppdatera Spotify just nu. Så här letar du efter appuppdateringar:

 1. Öppna Play Store-appen.
 2. Klicka på Fler inställningsikon (längst upp till vänster).
 3. Klicka på Mina appar och spel.
 4. Klicka på Uppdatera alla-knappen.

Spotify kraschar fix nr 4: Radera systemcache

Android använder en systemcache, som lagras i cache-partitionen, för att ladda appar snabbt. Ibland skadas cachen under och efter en uppdatering eller av andra skäl. Även om detta kan låta ofarligt, kan en skadad cache så småningom orsaka prestandaproblem samt ett gäng andra mindre irritationer. För att säkerställa att telefonens systemcache är färskt kan du torka cache-partitionen. Detta kommer att tvinga telefonen att ta bort den aktuella cachen och ersätta den med en ny över tid.

Så här torkar du cache-partitionen på din Galaxy S10:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka cache-partition'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen tills 'ja' är markerad och tryck på strömbrytaren.
 7. När torkcache-partitionen är klar markeras "Starta om systemet nu".

Spotify fortsätter att krascha fix nr 5: Logga ut och tillbaka in

Vissa användare kunde fixa kraschproblem på Spotify genom att helt enkelt logga in och ut från sitt konto. Vi föreslår att du gör det och se om det fungerar. Om inte, fortsätt till stegen nedan.

Spotify kraschar fix 6 #: Rensa Spotify-cache

Att ta bort cachen är ett av de direkta sätten att felsöka en problemapp. Det är vanligtvis effektivt att fixa mindre buggar orsakade av föråldrad cache eller tillfälliga filer. Det kan göras säkert utan att förlora något användarrelaterat innehåll i appen. Så här görs:

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck på appar-ikonen.
 3. Öppna Inställnings-appen.
 4. Tryck på appar.
 5. Om du letar efter ett system eller en standardapp klickar du på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 6. Välj Visa systemappar.
 7. Hitta och tryck på lämplig app.
 8. Knacka på Lagring.
 9. Klicka på Rensa cache-knapp.
 10. Starta om enheten och kolla om problemet.

Spotify kraschar fix nr 7: Återställ Spotify-appen

Om ingenting händer efter att en apps cache har rensats är nästa goda sak du kan göra att rensa appens data. Till skillnad från föregående procedur kan den här radera viktig information eller data i appen. Om du till exempel försöker ta itu med ett problem med en meddelanden-app raderas alla dina meddelanden genom att rensa dess data. För spel kan det att göra detta ta bort dina framsteg. Om du inte vill tappa viktiga saker, se till att säkerhetskopiera dem i förväg.

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck på appar-ikonen.
 3. Öppna Inställnings-appen.
 4. Tryck på appar.
 5. Om du letar efter ett system eller en standardapp klickar du på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 6. Välj Visa systemappar.
 7. Hitta och tryck på lämplig app.
 8. Knacka på Lagring.
 9. Klicka på Rensa dataknappen.
 10. Starta om enheten och kolla om problemet.

Spotify fortsätter att krascha fix 8: Installera om appen

Att ta bort och installera om en problemapp kan ibland vara ett effektivt sätt att lösa problem. Om du inte har provat det ännu, se till att du tar bort och installerar Twitter-appen igen. Om möjligt, försök att inte uppdatera Twitter och se vad som händer.

Om Twitter fortsätter att krascha efter att du installerat en uppdatering för det, är det dock en bra idé att också ta bort uppdateringen. Här är hur:

 1. Dra upp eller ner från skärmens mitt på skärmen för att komma åt apparens skärm.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Tryck på appar.
 4. Se till att allt är valt (uppe till vänster). Tryck vid behov på rullgardinsikonen (överst till vänster) och välj sedan Alla.
 5. Hitta och välj sedan lämplig app. Om systemappar inte är synliga, klicka på menyikonen (överst till höger) och välj Visa systemappar.
 6. Tryck på Avinstallera för att ta bort en app.
 7. Tryck på OK för att bekräfta.
 8. För att avinstallera appuppdateringar (det här alternativet är bara tillgängligt när en uppdatering har installerats.)
 9. Klicka på Avinstallera uppdateringar.
 10. Bekräfta genom att trycka på OK.

Spotify kraschar fix nr 9: Återställ nätverksinställningar

Spotify kräver ständigt internetuppkoppling för att fungera. Ibland kan systemändringar on-the-fly påverka vissa nätverksinställningar som direkt kan påverka appar. För att hålla nätverksinställningarna på din S10 i god form, försök att återställa nätverksinställningarna och se vad som händer.

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Tryck på General Management.
 3. Tryck på Återställ.
 4. Klicka på Återställ nätverksinställningar.
 5. Klicka på Återställ inställningar.
 6. Om du har ställt in en PIN-kod anger du den.
 7. Klicka på Återställ inställningar. När det är klart kommer ett bekräftelsefönster att visas.

Spotify fortsätter att krascha fix nr 10: Kontrollera om det är dålig tredje parts app

Om din Spotify-app är förinstallerad, vilket betyder att det är en av apparna som medföljde operativsystemet, kan du också kontrollera om problemet beror på en tredjepartsapp. Med tredjepartsapp menar vi appar som du har lagt till efter den första installationen. Även appar från Google och Samsung betraktas som tredje part om de laddades ner direkt efter att du har tagit bort telefonen.

Så här startar du om till säkert läge:

 1. Tryck och håll in strömbrytaren tills Power off-fönstret visas och släpp sedan.
 2. Tryck och håll ner strömmen tills Prompt-läget visas och släpp sedan.
 3. För att bekräfta, tryck på Säker-läge.
 4. Processen kan ta upp till 30 sekunder att slutföra.
 5. Vid omstart visas ”Safe mode” längst ner till vänster på startskärmen.

Kom ihåg att tredjepartsapplikationer är inaktiverade i det här läget, så det du kan använda är förinstallerade appar. Om pekskärmsfrågan inte visas i säkert läge, betyder det att problemet beror på en dålig app. Avinstallera appen som du nyligen installerade och se om det kommer att fixa det. Om problemet kvarstår, använd processen för eliminering för att identifiera den falska appen. Här är hur:

 1. Starta till säkert läge.
 2. Kolla efter problemet.
 3. När du har bekräftat att en tredjepartsapp är skylden kan du börja avinstallera appar individuellt. Vi föreslår att du börjar med de senaste du lagt till.
 4. När du har avinstallerat en app startar du om telefonen till normalt läge och kontrollerar om problemet finns.
 5. Om din S10 fortfarande är problematisk, upprepa steg 1-4.

Spotify kraschar fix 11: Fabriksinställning

Fabriksåterställning är en bra lösning för alla programvarorelaterade problem på en Android-enhet. Om Spotify fortfarande kraschar vid denna tidpunkt måste fabriksinställning försökas. Se till att skapa en kopia av dina personuppgifter först innan du fabriksinställer din enhet.

Nedan är de två sätten att fabriksinställa din S10:

Metod 1: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy S10 via menyn Inställningar

Detta är det enklaste sättet att torka av din Galaxy S10. allt du behöver göra är att gå under Inställningsmenyn och följa stegen nedan. Vi rekommenderar den här metoden om du inte har några problem med att gå under Inställningar.

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter och ta bort ditt Google-konto.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Bläddra till och knacka på General management.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Välj Factory data reset från de angivna alternativen.
 6. Läs informationen och tryck sedan på Återställ för att fortsätta.
 7. Tryck på Radera alla för att bekräfta åtgärden.

Metod 2: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy S10 med hårdvaruknappar

Om ditt fall är att telefonen inte startar upp eller den startas men menyn Inställningar är otillgänglig kan den här metoden vara till hjälp. Först måste du starta om enheten till återställningsläge. När du väl har åtkomst till Återställning är det dags att du startar korrekt masteråterställningsprocedur. Det kan ta några försök för dig innan du kan komma åt Återställning så var tålamod och försök helt enkelt igen.

 1. Skapa om möjligt en säkerhetskopia av dina personuppgifter i förväg. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 2. Du vill också se till att du tar bort ditt Google-konto. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 3. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 4. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-knappen samtidigt.
 5. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du fortfarande håller in knapparna Volym upp och Bixby.
 6. Återställningsskärmenyn visas nu. Släpp knapparna när du ser detta.
 7. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Torka data / fabriksåterställning'.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka data / fabriksåterställning'.
 9. Använd Volym ned för att markera Ja.
 10. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta fabriksinställning.

Spotify kraschar fix nr 12: Rapportera problemet till utvecklaren

Ett mindre tilltalande men ändå användbart felsökningssteg som du bör göra som slutanvändare är att rapportera problemet till appens utvecklare. Även om vissa appar kan ha en automatiserad mekanism för att de automatiskt kan skicka felloggar till utvecklare, rekommenderar vi fortfarande att du manuellt skickar en rapport själv om inget av våra förslag hjälper. Det kan hända att det inte finns en omedelbar lösning på ditt fall men du hjälper effektivt samhället genom din handling ensam. Tänk på att utvecklare litar på feedback och rapporter från användare för att förbättra sina produkter.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.