Hur fixar Snapchat som plötsligt fortsätter att krascha på iPhone 7 efter installation av iOS 11.4-uppdateringen [Felsökningsguide]

Det finns uppdateringar som kan göra att vissa appar blir falska vid installationen och Snapchat är inget undantag. Det här är vad vissa ägare av iPhone 7 hamnade efter att ha uppdaterat iPhone till iOS 11.4-versionen. Det konstaterades att Snapchat efter att ha implementerat den nya plattformen började krascha eller ibland inte laddas ordentligt på enheten. Uppenbarligen är det ett programvaruproblem som troligen är ett uppdateringsfel som kan korrigeras. Om du råkar vara en av dem som mötte ett liknande problem med iPhone 7 Snapchat efter att ha uppdaterat till iOS 11.4, kan du hänvisa till de enkla lösningarna som jag kartlade nedan. Fortsätt bara läsa för mer information.

Innan du går vidare, om du hittade det här inlägget eftersom du försökte hitta en lösning på ditt problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat de flesta vanliga rapporterade problem med telefonen. Vi har redan tillhandahållit lösningar på några av de problem som rapporterats av våra läsare, så försök att hitta problem som liknar dig och använda lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig och om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för iPhone-frågor och tryck på skicka.

Hur du felsöker iPhone 7 med Snapchat som fortsätter att krascha

Kontrollera först din Internet-anslutning först. Online-appar som Snapchat kräver en stabil internetanslutning för att fungera som avsett. Om din telefon upplever intermittent eller Internet-anslutningen sjunker, är det troligtvis huvudorsaken till varför appen inte kunde fungera korrekt. Fixa vid behov eventuella problem med nätverksanslutningen i förväg. Om Internet är bra och Snapchat-appen fortfarande är instabil kan du fortsätta och börja felsöka din iPhone 7 med dessa efterföljande lösningar.

Första lösningen: Avsluta appen och starta sedan om din iPhone 7.

Det är normalt att vissa appar blir oseriösa efter implementering av systemändringar och det kan vara det som händer på din Snapchat-app. Ofta uppstår sådana problem som slumpmässiga fel som kan åtgärdas genom att starta om applikationen. Med det sagt, rensa Snapchat och alla andra bakgrundsappar och starta sedan om din iPhone 7 med följande steg:

 1. Tryck på Hem-knappen två gånger snabbt för att starta appomkopplaren, som innehåller förhandsgranskningar av de appar du nyligen har använt men inte stängt.
 2. Dra upp förhandsgranskningen av Snapchat- appen för att rensa den.

Att rensa andra bakgrundsappar kan också hjälpa. För att göra det, svep bara upp på enskilda appar som vad du gjorde med Snapchat-appen. När du är klar med att rensa appar bör du starta om din iPhone eller göra en mjuk återställning för att rensa det interna minnet från skadad cache och tillfällig data som kan ha orsakat appen att bli felaktig.

 • För att göra det, tryck och håll ner strömbrytaren och dra sedan strömbrytaren till höger för att stänga av din iPhone helt. Efter 30 sekunder trycker du på strömbrytaren igen tills Apple-logotypen visas.

Detta påverkar inte data som du har sparat i det interna minnet, så att du inte tappar några viktiga filer. Försök att starta Snapchat när din iPhone har startat helt upp och se om det åtgärdar problemet. Om inte, måste du prova andra lösningar.

Den andra lösningen: Stäng av Wi-Fi och slå sedan på den igen.

Omstart av din Internet-anslutning kan också hjälpa om problemet hänförs till mindre nätverksanslutningsfel. Som nämnts tidigare kan telefonen uppleva intermittent anslutning och gör därför online-appar som Snapchat instabila. För att utesluta detta, försök att stänga av Wi-Fi och slå sedan på igen.

 • Gör det genom att navigera till Inställningar-> Wi-Fi- meny och tryck sedan på omkopplaren för att stänga av Wi-Fi. Efter några sekunder trycker du på omkopplaren igen för att slå på Wi-Fi igen.

Det är ett enkelt sätt att uppdatera Wi-Fi-internet på din iPhone. Alternativt kan du slå på och stänga av flygläge inom kort. Wi-Fi-anslutningsfunktioner stängs automatiskt av när flygplansläget är på.

Tredje lösningen: Installera väntande appuppdateringar.

För att appar ska fungera korrekt måste de uppfylla vissa systemkrav. Det är därför som nya programvaruversioner rullas ut, apputvecklare driver också uppdateringar för sina respektive appar för att förbli kompatibla med den senaste versionen av systemet. Om du inte har konfigurerat din iPhone för att installera uppdateringar automatiskt, är det möjligt att vissa av dina appar inklusive Snapchat inte uppdateras och därför inte kan arbeta med den nyligen installerade iOS-versionen. I så fall måste du installera manuella appuppdateringar manuellt, särskilt Snapchat. Här är hur:

 1. Klicka på App Store-ikonen från hemskärmen.
 2. App Store-skärmen klickar du på ikonen Uppdateringar längst ner till höger. En lista med appar med väntande uppdateringar visas sedan på skärmen.
 3. Hitta Snapchat från listan och tryck sedan på Uppdatera- knappen bredvid. Om du gör det installeras väntande uppdatering för Snapchat.
 4. Om du ser flera appuppdateringar kan du uppdatera alla appar samtidigt. Klicka bara på knappen Uppdatera alla längst upp till höger på skärmen.

När alla appar är färdiga med att uppdatera, starta om din iPhone för att uppdatera systemet, rensa det interna minnet och implementera nya programvaruändringar ordentligt. Starta sedan Snapchat igen för att se om det redan fungerar bra och stabilt. Om inte, kan du behöva överväga att utföra programåterställningar.

Fjärde lösningen: Återställ alla inställningar på din iPhone 7.

Ibland åsidosätter iOS-uppdateringar automatiskt dina aktuella inställningar. När detta händer, finns det en större chans att vissa alternativ hamnar med konflikter och det är när fel startar. Appar som Snapchat kan påverkas direkt eller indirekt med dessa förändringar. Om detta är den underliggande orsaken, måste du återställa ändringarna till när alla dina appar fungerar korrekt. För att göra detta måste du återställa alla inställningar på din iPhone och sedan konfigurera nödvändiga funktioner och aktivera alternativ individuellt. Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ .
 4. Välj Återställ alla inställningar från de angivna alternativen.
 5. Om du uppmanas, ange enhetens lösenord för att fortsätta.
 6. Tryck sedan för att bekräfta återställning av inställningar.

När inställningarna återställts, starta om din iPhone för att rensa minnet från eventuella fel och skadade data. Det finns inget att oroa sig för att förlora filer eftersom den här återställningen påverkar inte data lagrade i det interna minnet på din iPhone. Endast systeminställningarna ändras till tillbaka till standardvärden.

Femte lösningen: Ta bort Snapchat och installera sedan om den senaste versionen från App Store.

Om ingen av de tidigare metoderna fungerade, har du inget annat val än att ta bort den felaktiga Snapchat-appen från din iPhone. Det är det enda sättet för dig att ladda ner och installera den senaste fungerande versionen av Snapchat-appen för din iPhone 7. Var noga med att välja den som är kompatibel med eller stöds av iOS 11.4. Så här gör du det:

 1. Tryck och håll på en appikon från hemskärmen.
 2. När ikonerna börjar vrida klickar du på X i hörnet av Snapchat- ikonen för att avinstallera appen.
 3. Om du uppmanas bekräfta åtgärden genom att trycka på Radera .
 4. När du har tagit bort appen startar du om din iPhone och fortsätter sedan till App Store för att söka efter, ladda ner och installera Snapchat- appen på din enhet.

Starta om din iPhone 7 när Snapchat-appen raderas. Ladda ner sedan den senaste versionen av appen som är kompatibel med den aktuella iOS-versionen av din enhet. Här är hur:

 1. Öppna App Store.
 2. Tryck på Sök- ikonen (förstoringsglas) på App Store- skärmen.
 3. Navigera till fliken Sök och skriv sedan Snapchat-appen för iPhone eller Snapchat i sökfältet.
 4. Hitta och välj Snapchat-appen från sökresultaten.
 5. För att ladda ner appen, tryck på Hämta och installera . Du kan behöva ange ditt Apple ID-lösenord för att godkänna och bekräfta nedladdning och installation av appen.

När du har installerat om Snapchat, starta om din iPhone 7 för att tillämpa nya ändringar och uppdatera systemet. Snapchat bör fungera ordentligt då. Det enda sättet att ta reda på är att starta den nyligen installerade Snapchat-appen på din iPhone och sedan se hur den fungerar.

Sök mer hjälp

Besök Snapchat Support-sidan för ytterligare felsökningshjälp. Appen kan behöva konfigureras om för att fungera med det nya iOS-gränssnittet och nyligen implementerade systemförändringar. Eller så kan du också rapportera problemet till Apple Support eftersom det har startats från en iOS-uppdateringsinstallation. Problemet kan bero på ett systemfel som behöver fixas.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner i den nya Apple iPhone 7-smarttelefonen, kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone 7. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.

Inlägg du kanske också vill läsa:

 • Hur man fixar Instagram som fortsätter att krascha, inte laddas ordentligt på iPhone 7 efter uppdatering av iOS 11.4 [Felsökningsguide]
 • Hur fixar du Netflix-appen som fortsätter att krascha eller inte fungerar korrekt på din iPhone 7 efter uppdatering av iOS 11.3.1 [Felsökningsguide]
 • Hur fixar du Gmail-appen som fortsätter att krascha eller inte laddas ordentligt på din iPhone 7 efter en iOS-uppdatering [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar iPhone 7 GPS som inte fungerar, visar felaktig plats, fel vägbeskrivning [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en Apple iPhone 7 som inte kan uppdateras till iOS 11 trådlöst, OTA-uppdatering fungerar inte [Felsökningsguide]