Hur fixar jag YouTube-appen som fortsätter kraschar på Samsung Galaxy J7? [Felsökningsguide]

Behöver du hjälp med din YouTube-app som kraschar hela tiden på din Samsung Galaxy J7? I så fall är det här inlägget för dig. Ta reda på hur du diagnostiserar problemet och få YouTube igen och fungerar smidigt igen på din telefon.

Om vi ​​pratar om de mest använda apparna på mobila enheter - för alla åldrar kommer det förmodligen att vara YouTube som kommer att ta första rang. Faktum är att många moderna föräldrar är mycket tacksamma för YouTube för att de erbjuder ett brett utbud av kanaler för sina barn att titta på medan de utför dagliga sysslor. Och detta är också en av anledningarna till varför många skulle överreagera när YouTube är nere. Men än en gång, precis som alla andra appar, är YouTube inte perfekt och därför är det oundvikligt att ha slumpmässiga problem. Lyckligtvis finns det sätt för dig att lösa problemet i slutändan. Och här är dina alternativ.

Innan någonting annat, om du har andra problem med din enhet, besök sedan vår Galaxy J7-felsökningssida för vi har redan tagit upp flera vanliga problem med den här telefonen. Oddsen är att det redan finns befintliga lösningar på dina problem så ta bara tid att hitta frågor som liknar dina. Om du inte hittar en eller om du behöver ytterligare hjälp, kontakta oss gärna genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor. Ge oss så mycket information som möjligt så att det också skulle bli lättare för oss att felsöka problemet. Oroa dig inte eftersom vi erbjuder denna tjänst gratis, så allt du behöver göra är att ge oss tillräcklig information om problemet.

Potentiella lösningar för att fixa YouTube-problem och fel på din Galaxy J7

Försök att diagnostisera om problemet du har att göra med är en app- eller serverproblem. För att göra det, öppna en webbläsare och försök sedan komma åt YouTube-webbplatsen och spela videor via webben. Om allt går bra med webbversionen, innebär det att YouTube är bra och problemet finns på telefonens YouTube-app. Och det är detta du behöver lösa.

Avsluta appen och starta om.

Rogue-appar åtgärdas ofta genom en tvingad stopp och omstart. Om du gör det kan det hjälpa dig att uppdatera appen och återgå till sitt normala tillstånd.

För att tvinga YouTube-appen att stänga, gå till Apps-> Inställningar-> Program-> Applikationshanterare-> tryck sedan för att välja YouTube och tryck på Tvinga stäng .

Starta om telefonen och starta sedan YouTube igen för att se om den nu är stabil.

Tvinga din Galaxy J7 att starta om.

Om din telefon inte svarar när YouTube-appen kraschar eller fastnar, krävs en tvingad omstart på din enhet. I likhet med en mjuk återställning eller vanlig omstart påverkar inte någon tvångsstart någon av dina data eller personlig information på telefonen. Det kan också ge samma positiva resultat som mjuk återställning gör.

En kraftåterstart på Galaxy J7 görs genom att trycka på Power och Volume Down- knapparna samtidigt i cirka 10 till 20 sekunder och släpper sedan båda knapparna när Samsung-logotypen visas.

Det är en simulerad procedur för borttagning av batteri så att du också kan göra det alternativa sättet som är att ta bort och sätta tillbaka batteriet på din Galaxy J7. Båda dessa metoder tjänar samma syfte.

Rensa cache och data i YouTube-appen.

Cachelagrade filer på din YouTube-app kan krascha vid vissa tidpunkter och när detta händer kan fel uppstå och appen kanske inte kan fungera som avsett. För att se till att detta inte orsakar dina problem, försök att rensa cache och data i din YouTube-app.

 • Om din enhet körs på Android 7.1- plattformen rensar du appcache och data genom att gå till Apps-> Inställningar-> Apps- menyn och knacka sedan på YouTube i standardlistan. Om du inte ser det klickar du på Meny och väljer sedan Visa systemappar för att visa förinstallerade appar. YouTube kan också komma som en aktie-app på din enhet. När du hittar YouTube trycker du på Lagring och klickar sedan på Rensa cache eller Rensa data. Slutligen, tryck på OK för att bekräfta.
 • I Android 6.0 görs rensning av app-cache och data via appar-> inställningar-> applikationer-> applikationshanterare-> YouTube-> lagring-> tryck sedan på Rensa cache eller rensa data. Bekräfta igen åtgärden genom att trycka på OK .

Tips: Om du inte ser YouTube i applikationshanteraren, försök sedan knacka på MER-> sedan Visa systemappar istället.

Kontrollera och installera uppdateringen för YouTube-appen.

Om problemet fortsätter efter att rensa cache och data i din YouTube-app kan du försöka leta efter YouTube-uppdateringar och installera dem. Din app kommer troligen att behöva en uppdatering för att upprätthålla stabilitet och bra prestandanivå.

Så här letar du efter och / eller installerar uppdatering för YouTube-app:

 1. Klicka på Apps- ikonen från vilken startsida som helst.
 2. Tryck på Play Store.
 3. Klicka på menyknappen och tryck sedan på Mina appar.
 4. Välj YouTube och tryck sedan på Uppdatera.
 5. Om du vill hålla dina appar automatiskt uppdaterade, gå tillbaka till menyknappen och tryck sedan på Inställningar och välj alternativet för att automatiskt uppdatera appar.

Avinstallera / inaktivera och återinstallera / aktivera sedan YouTube igen.

Avinstallering av en felaktig app kan hjälpa till att korrigera felet, uppdatera appen och låta den återgå till sitt normala tillstånd. Om YouTube fortfarande kraschar efter att ha utfört alla tidigare metoder kan du ta bort avinstallationen av appen och sedan installera den på din telefon igen.

 1. För att göra det, klicka på Apps-ikonen från vilken startsida som helst, gå sedan till Inställningar- > Apps och tryck sedan på för att välja YouTube- app. Klicka på alternativet för att avinstallera två gånger för att bekräfta åtgärden.
 2. Starta om enheten efter att YouTube har tagits bort helt och fortsätt sedan med appinstallationsprocessen.
 3. Om du vill installera YouTube-appen på din enhet trycker du på Apps-> Play Store-> skriv sedan in YouTube i sökfältet. Klicka för att välja YouTube från sökresultaten och tryck sedan på Installera .

Vänta tills YouTube är helt installerat och starta sedan om telefonen. Se om det åtgärdar problemet.

Torka av cache-partition på din Galaxy J7.

Att torka av cache-partitionen kan vara nyckeln till att fixa problemet, särskilt om det utlöses av en skadad cache-fil i systempartitionen.

Om du gör det kommer att rensa upp tillfälliga filer från systemcache-partitionen och därmed eliminera eventuella fel som kan ha orsakat konflikt med YouTube-appen. Till skillnad från en återställning av master, kommer att rensa cache-partitionen inte att ta bort dina personliga data så länge det är gjort korrekt. Till att börja med, så här:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ned knapparna Volym upp, Hem och Ström samtidigt i några sekunder.
 3. När du ser Samsung-logotypen släpper du strömknappen men håller ner de andra knapparna.
 4. Släpp de återstående knapparna när du ser Android-logotypen . Du kommer då att se Installera systemuppdatering på skärmen i cirka 30 till 60 sekunder innan menyalternativen för Android Systemåterställning visas.
 5. Tryck på Volym ned- knappen upprepade gånger för att markera torka cache-partitionen och tryck sedan på Power- knappen för att bekräfta valet.
 6. Tryck på Volym ned- knappen igen för att markera Ja och tryck på strömbrytaren för att bekräfta.
 7. Vänta tills torkning av cache-partitionen är klar och när den gör det markeras alternativet Reboot system nu .
 8. Tryck på strömbrytaren för att starta om din enhet.

Efter omstarten kan du försöka starta YouTube och spela videor för att se om det nu kan göra det utan några kraschar.

Återställ nätverksinställningar.

Din enhet kanske inte kan komma åt eller kommunicera med YouTube-kanalen på grund av intermittent eller inget anslutningsproblem. Som ett resultat kommer sidan inte att laddas, frysas eller krascha. Att utföra en återställning av nätverksinställningar kommer sannolikt att lösa problemet, särskilt om det orsakas av nätverksproblem som serverfel.

Så här utför du en nätverksinställning återställning på din Galaxy J7 med Android 7.1:

 1. Klicka på appar- ikonen från hemskärmen.
 2. Tryck på Inställningar .
 3. Knacka på General management.
 4. Tryck på Återställ .
 5. Välj alternativet för att återställa nätverksinställningar.
 6. Bekräfta åtgärden genom att trycka två gångerÅterställ inställningar.
 7. Om din telefon fortfarande körs på Android 6.0 görs en återställning av nätverksinställningar genom att gå till Apps-> Inställningar-> Säkerhetskopiering och återställ-> Återställ nätverksinställningar och tryck sedan på Återställ inställningar två gånger för att bekräfta.

Observera att den här återställningen raderar dina nuvarande nätverksinställningar inklusive trådlösa nätverk och lösenord. Med det sagt, se till att du har noterat den här informationen i förväg eftersom du behöver den igen senare när du ställer in ditt trådlösa nätverk på din enhet.

Andra alternativ om problemet fortsätter

 • Fabriksåterställning. Om ingen av de givna lösningarna kan fixa YouTube-appen på din Samsung Galaxy J7, kan du välja att prova en fullständig systemåterställning eller fabriksinställning på din enhet. Detta kan emellertid vara en tråkig process, särskilt om du redan har lagrat mycket innehåll och gjort anpassade inställningar på din enhet eftersom alla dessa raderas från din enhet. Som sagt, att skapa en säkerhetskopia rekommenderas starkt om du vill fortsätta med en fabriksinställning.
 • Kontrollera och installera programuppdatering . Om du inte redan har gjort det kan du försöka leta efter tillgängliga programuppdateringar för din enhet. Uppdateringar hjälper vanligtvis att lösa programvaruproblem som påverkar vissa appar eller enhetsfunktioner i allmänhet. För att leta efter tillgängliga uppdateringar på din Galaxy J7, gå till Apps-> Inställningar-> Om enhet . Om en uppdatering är tillgänglig ser du ett meddelande som innehåller programvaruversionen och de nyckelfunktioner som den har. Följ instruktionerna på skärmen för att fortsätta med nedladdningen och installationen av uppdateringen.
 • Upptrapp problemet. Om detta inte är ett idealiskt alternativ för dig, kan du söka ytterligare rekommendationer och fler ingångar från Samsung Support angående det här problemet. Låt dem bara veta att du redan har uttömt alla möjliga medel i ett försök att lösa problemet i slutändan men till ingen nytta.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg du kanske också vill läsa:

 • Hur du fixar din Samsung Galaxy J7 (2017) som visar "Inställningar har stoppat" -felet [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy J7 (2017) som dyker upp “Tyvärr har telefonen stoppat” -fel [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy J7 som inte längre kan ansluta till ditt hem Wi-Fi och andra hotspots [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy J7 dyker upp "Tyvärr har processen com.android.phone slutat" fel [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy J7 (2017) som dyker upp “Tyvärr har telefonen stoppat” -fel [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Samsung Galaxy J7 “Varning: Kameran misslyckades” & “Tyvärr har kameran stoppat” -fel [Felsökningsguide]