Hur fixar jag Fitbit Versa som inte kommer att ansluta till WiFi?

Din Fitbit Versa är mer än bara en hälsospårare, det är ett smartur. Att kunna ansluta till Internet och andra enheter är det som gjorde det "smart." Men vissa användare har klagat över deras Versa som enligt uppgift inte kommer att ansluta till deras WiFi-nätverk.

I det här inlägget kommer jag att guida dig i felsökning av din Fitbit Versa som inte kommer att ansluta till ett WiFi-nätverk. Så om du är en av ägarna till den här enheten och för närvarande bugges av ett liknande problem kan du fortsätta läsa eftersom den här artikeln kanske kan hjälpa dig.

Men innan vi går vidare, om du letar efter en lösning på ett annat problem, gå in på vår Fitbit Versa felsökningssida för vi har redan löst några av de vanligaste problemen med den här enheten. Vi har kanske redan publicerat artiklar som kan hjälpa dig med ditt problem. Eller, om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär eftersom vi kanske kan hjälpa dig med din oro.

Gå tillbaka till vår felsökning, här är vad du behöver göra om din Fitbit Versa inte längre kan ansluta till ett WiFi-nätverk ...

Se till att det är kompatibelt med nätverket . Även om den kan ansluta till majoriteten av nätverken kan din Versa inte ansluta till 5GHz, 802.11ac, WPA-företag eller offentliga Wi-Fi-nätverk som kräver inloggningar, prenumerationer eller profiler.

Se till att klockan ansluter till nätverket du försöker ansluta . Det är en no-brainer men du måste prova detta eftersom din klocka kanske inte ansluter till det nätverk du vill ansluta.

 1. Klicka på eller klicka på Kontoikonen> din klocka från Fitbit-appen.
 2. Klicka på eller klicka på Wi-Fi-inställningar.
 3. Klicka på eller klicka på Lägg till nätverk och följ anvisningarna på skärmen för att ansluta din klocka.

Starta om klockan och försök återansluta . Den här är faktiskt den mest effektiva lösningen baserad på rapporter vi fått från våra läsare. Följ bara stegen så kan din Versa fungera normalt igen.

 1. Starta om klockan genom att trycka på och hålla tillbaka knapparna (vänster) och botten tills du ser Fitbit-logotypen.
 2. Gå tillbaka till Fitbit-appen och försök igen att lägga till ett Wi-Fi-nätverk.
 3. Om du ser andra nätverk visas i listan över tillgängliga nätverk, men inte ditt föredragna nätverk, flytta klockan närmare din router.

Återställ din Fitbit Versa . Om allt annat misslyckas, är detta nästa sak du kommer att göra. Det kommer att föra tillbaka klockan till dess standardinställningar och konfiguration och det kan fungera efter det.

 1. Anslut Fitbit Versa till laddkabeln.
 2. Håll alla 3 knappar i cirka 15 sekunder tills Fitbit-logotypen visas.
 3. När Fitbit-logotypen försvinner släpper du nedre höger knapp, håll sedan kvar vänster- och övre högra knappen tills du känner en stark vibration. Detta indikerar att fabriksåterställningen inleddes. Den här processen kan ta flera sekunder och så småningom kommer den statiska logotypen att visas och enheten startar upp bilden på fabriksplatsen (säger gå till Fitbit.com/setup). Om du inte släpper knappen 'Nedre högra knappen' i tid, eller på annat sätt inte följer proceduren, kommer den statiska logotypen att visas snabbt och starta utan fabriksinställning.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

LÄS OCH:

 • Fitbit Versas tysta larm slutade fungera
 • Vad du ska göra om Fitbit Versa inte uppdateras
 • Hur man fixar Fitbit Versa som inte alltid vaknar upp när skärmen trycks ner
 • Fitbit Versa Screen Wake fungerar inte längre när du vrider handleden