Hur fixar jag Black Screen of Death på Samsung Galaxy Note 8?

Den svarta skärmen med dödsfrågan som buggar många Samsung Galaxy Note 8-ägare är inte ny. Även när enheten nyligen har släppts, har vi redan fått en hel del klagomål från våra läsare som säger att deras enheter bara stängdes av och inte längre skulle svara. Det verkar som att det fortfarande finns många användare som upplever liknande problem.

Så i det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din Note 8 som har problem med att starta upp eller slå på igen. Eftersom vi redan har stött på det här problemet flera gånger tidigare, vet vi redan en sak eller två som kan hjälpa dig att få din telefon att svara igen. Fortsätt läsa nedan eftersom den här artikeln kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Men innan vi faktiskt går vidare till vår felsökning, om du har andra problem med din telefon, kan du besöka vår felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Om du behöver mer hjälp med ditt problem, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur man fixar Black Screen of Death på Galaxy Note 8

Merparten av tiden är den svarta dödsskärmen bara ett resultat av en fast programkrasch om inte din telefon drabbades av ett släpp som lämnade några repor på utsidan eller blev kvar nedsänkt i vatten under lång tid. Om du tror att det här problemet är med hårdvaran bör du genast ta telefonen till butiken så att en tekniker kan kontrollera det åt dig. Men om enheten stängs av på egen hand utan uppenbar orsak eller orsak, finns det ett par saker du kan göra åt det:

Utför proceduren för tvångsstart

Oftare än inte är det allt du behöver göra för att din telefon ska svara eller starta upp igen. Det är en mycket effektiv lösning på enheter som stängs av och inte kommer att slås på igen eller de som drabbats av firmwarekrascher. Om du är bekant med batteridraget är detta motsvarande det enda att i det här fallet kan du inte dra ut batteriet. För att göra detta, håll in både volymknappen och strömknapparna samtidigt i 10 sekunder eller mer. Din enhet kan starta upp normalt efter att ha gjort det.

Om din Galaxy Note 8 fortfarande inte svarar efter detta kan du försöka göra följande ...

 1. Tryck och håll ner volymknappen först och släpp den inte.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 3. Håll båda tangenterna nedtryckta i 10 sekunder eller mer.

Det här är faktiskt detsamma som den första proceduren, bara för att vi denna gång ser till att du trycker på och håller strömbrytaren intryckt efter volymen, för om du gör det annars kommer det inte att ge dig liknande resultat.

Men efter att ha gjort detta och din Galaxy Note8 svarar fortfarande inte, gå vidare till nästa procedur.

Ladda din anteckning 8 och gör tvungen omstart

I grund och botten är ett tömt batteri egentligen inte ett problem. Det är om telefonen svarar när den är ansluten till laddaren. Men saken är att om du låter din telefon gå tom för batteri innan du laddar den finns det en tendens att vissa hårdvarukomponenter och tjänster kraschar eftersom de kanske inte stängs av ordentligt. I det här fallet kommer du att hantera två mindre problem som båda leder till ett telefonsvarat batteri och fast programkrasch.

Ja, en firmwarekrasch kan åtgärdas med en tvångsstart men om det inte finns något batteri kvar skulle din telefon fortfarande inte svara när du försöker slå på den. Och eftersom firmware har kraschat svarar den inte när den är ansluten till sin laddare. För att ta itu med detta, här är vad du bör göra ...

 1. Anslut den ursprungliga kabelladdaren till ett vägguttag.
 2. Anslut din Note 8 till sin laddare med den ursprungliga datakabeln.
 3. Oavsett om den svarar eller inte, låt den vara ansluten till laddaren i minst 10 minuter.
 4. Därefter utför du tvångsstartproceduren genom att trycka in och hålla volymen nedtryckt och strömbrytarna i 10 sekunder eller mer.

Om problemet är detsamma som vi trodde, bör din Note 8 redan starta upp nu, men om det fortfarande inte är det, är det dags att ta den till butiken eftersom det kan vara ett problem med hårdvaran.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Galaxy Note8 när trådlös laddning slutade fungera [felsökningsguide]
 • Vad du ska göra om din Samsung Galaxy Note 8 inte laddas [Laddningstips och felsökningshandbok]
 • Hur man fixar en Galaxy Note8-sensor som inte fungerar: skärmrotation, hjärtslag, andra sensorer som inte fungerar efter en uppdatering
 • Hur du åtgärdar Galaxy Note8 slumpmässigt omstart problem: startar om efter överföring av appar från gammal telefon
 • Hur man fixar “Messenger har slutat” -fel på Samsung Galaxy Note 8 (enkla steg)
 • Hur man fixar Samsung Galaxy Note8 som fortsätter att visa "Tyvärr har meddelanden stannat" -fel

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.