Hur fixar jag Apple iPhone XS Max black screen of death-frågan?

Vissa ägare av Apple iPhone XS Max stötte på den svarta skärmen av dödsfrågan som lämnade deras enheter svarar inte. Naturligtvis trodde många att problemet var med hårdvaran. Men saken är så länge din enhet inte har tappats på en hård yta eller blivit nedsänkt i vatten på länge, svarta skärmen är bara ett programrelaterat problem som du själv kan fixa om du försökte felsöka det.

I den här artikeln kommer jag att leda dig genom att felsöka din iPhone XS Max med den svarta skärmen för dödsfrågan. Jag kommer att dela med dig den lösning som vissa användare delade för att fixa sina problem. Så om du är en av ägarna till den här enheten och för närvarande bugges av ett liknande problem, fortsätt att läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

För dig som letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan behandlat några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, kontakta oss när som helst via vårt iPhone-frågeformulär.

Här är vad du behöver göra om din iPhone XS Max har en svart skärm av dödsfrågan ...

 1. Tvinga om starta om din iPhone XS Max.
 2. Ladda din iPhone och gör tvungen omstart medan den är ansluten.
 3. Gör en Genius Bar-reservation.

Medan dessa steg är ganska självförklarande, låt mig förklara kort varför du behöver göra dem och hur ...

Den tvingade omstarten är mycket viktig när det gäller felsökning av en iPhone XS Max med en svart dödsskärm. Det är en simulerad procedur för borttagning av batteri som skulle uppdatera enhetens minne och ladda om alla appar och tjänster om det görs korrekt. Så här gör du det:

 1. Tryck snabbt och släpp Volym upp-knappen.
 2. Tryck snabbt och släpp knappen Volym ned.
 3. Tryck och håll in sidoknappen tills Apple-logotypen visas och släpp sedan den.

I det ögonblick du ser att Apple-logotypen på skärmen är det tecknet på att problemet är fixat. Tja, åtminstone fick du det att svara. Om det inte startar upp till startskärmen framgångsrikt, är det redan ett annat problem. Försök göra det några gånger till om enheten fortfarande inte svarar efter att ha gjort det för första gången.

Men om din iPhone XS Max återstår att ha en svart skärm, försök sedan ladda den. Det är möjligt att batteriet har tömts helt. Saken är att om du tillåter att din telefon går tom för batteri, kan vissa tjänster och hårdvarukomponenter kanske inte stängas av ordentligt och det kan också göra att firmware kraschar också. Som ett resultat hanterar du ett par mindre problem som båda leder till en svarsfri enhet. För att ta itu med detta, här är vad du behöver göra:

 1. Anslut den trådbundna laddaren till ett vägguttag.
 2. Anslut din iPhone till sin laddare med den ursprungliga blixtkabeln.
 3. Oavsett om din iPhone XS visar laddningsskylten eller inte, låt den vara ansluten till laddaren i minst 10 minuter.
 4. Tryck sedan snabbt och släpp Volym upp-knappen.
 5. Tryck snabbt och släpp knappen Volym ned.
 6. Tryck och håll in sidoknappen tills Apple-logotypen visas och släpp sedan den.

Om din telefon startar upp framgångsrikt efter detta löses problemet, även om problemet kan uppstå igen i framtiden. Men åtminstone nu, du vet vad du ska göra om det skulle hända igen. Men om det fortfarande inte svarar, måste du göra en Genius Bar-reservation och ta med din iPhone XS Max så att en tekniker kan kontrollera det åt dig.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Apple iPhone XS Max mobildata som inte fungerar [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en Apple iPhone XS Max som plötsligt inte kommer att slås på [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Apple iPhone XS Max-appar som inte kommer att uppdateras, inte kan ladda ner och installera appuppdateringar [Felsökningsguide]
 • Hur man åtgärdar felet "Cellular Update Failed" på en Apple iPhone XS Max, celldata fungerar inte efter iOS-uppdatering