Hur fixar jag Apple iPhone X som stängdes av och inte längre slås på eller fastnar på en svart skärm?

Dödsskärmen blir vanligare nuförtiden och medan de flesta av de klagomål som vi har fått från ägare av Android-enheter, har vi också läsare som är felaktiga av det här problemet och är ägare till Apple iPhone X. Så även Apple-produkter är inte undantagna från denna fråga.

Oftast stängs enheten av sig själv och när du försöker slå på den kommer den inte att svara. Normalt tror ägarna att det är ett hårdvaruproblem men det är bara en av möjligheterna. Det är också möjligt att problemet är med firmware eftersom operativsystemet kan krascha då och då och den svarta dödsskärmen är ett av dess symtom.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din iPhone X som har en svart skärm och inte svarar. Eftersom det inte är första gången vi stöter på det här problemet vet vi redan en sak eller två som kan hjälpa dig att göra din iPhone X tillbaka till livet igen. Så fortsätt att läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Innan något annat, om du har andra problem med din enhet, kan du försöka bläddra igenom vår felsökningssida eftersom vi redan har tagit upp flera problem med den här enheten. Oddsen är att vi redan har publicerat ett inlägg som hanterar liknande problem. Försök hitta problem som har liknande symtom med vad du för närvarande har och känn dig fri att använda de lösningar som vi har föreslagit. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur felsöker du iPhone X som inte svarar och har en svart skärm?

Så länge din enhet inte har några tecken på fysisk och / eller vätskeskada och detta problem inträffade, kan du fortfarande fixa det. Men om det finns tecken på fysisk eller vätskeskada, bör du ta tillbaka den till Apple-butiken så att en tekniker kan kontrollera det för dig. Det finns ingen mening med att felsöka ett problem som du inte kan fixa på egen hand.

Förutsatt att det fysiska tillståndet för iPhone X är fortfarande bra, så här är de saker du kan göra ...

Utför tvångsstart

Varje iPhone X-användare bör lära sig hur man gör denna procedur eftersom de flesta av de problem som du faktiskt stöter på med din iPhone är ganska små och kan enkelt fixas med det. Din iPhone X bör starta om eller starta som den vanligt men minnet kommer att uppdateras och alla appar och tjänster laddas om. Det är därför det är mycket effektivt eftersom även en firmwarekrasch kan åtgärdas av den. Så här gör du det ...

 1. Tryck och släpp snabbt Volym upp-knappen.
 2. Tryck och släpp snabbt knappen Volym ned.
 3. Tryck och håll ned Side / strömknappen tills Apple-logotypen visas.

Vanligtvis om det är en firmwarekrasch, tar det cirka 20 sekunder eller längre innan du trycker på dessa knappar tills du ser Apple-logotypen på skärmen. Så fortsätt bara att trycka på knapparna tills din iPhone-system äntligen startar upp.

Låt iPhone X ladda ett tag

Här är saken, om du tyckte att din iPhone X inte svarar och inte kommer att slås på på morgonen, är det möjligt att batteriet har tömts helt. Saken med det är att batteriladdningsfrågan kan leda till en fast programkrasch och när detta händer kommer du redan att hantera ett par problem som båda kommer att leda till en enhet som inte svarar. För att hantera detta, prova följande steg ...

 1. Anslut laddaren till ett vägguttag.
 2. Anslut din iPhone X till dess laddare.
 3. Oavsett om den svarar eller inte, låt den ladda i minst 10 minuter.
 4. Tryck och släpp snabbt Volym upp-knappen.
 5. Tryck och släpp snabbt knappen Volym ned.
 6. Tryck och håll ned Side / strömknappen tills Apple-logotypen visas.

Försök ansluta telefonen till en dator

Du måste göra detta för att veta om iPhone X fortfarande är på och problemet är med skärmen. Det är mycket möjligt att det finns problem med skärmen och om detta är fallet, bör datorn kunna upptäcka enheten även om skärmen är avstängd.

Oavsett om datorn upptäcker din iPhone eller inte, måste du ändå ta med enheten till butiken eller Apple-butiken så att en tekniker kan kontrollera den. Eftersom antar att datorn upptäcker det, kan du inte göra något åt ​​en trasig skärm om du inte dissekerar din enhet. Om datorn inte kan upptäcka det, då kan det vara problem med hårdvaran.

För dig som vill försöka återställa sin iPhone X (om din dator eller Mac kan upptäcka det) kan du följa dessa steg:

 1. Stäng alla program som körs på din dator. Om du gör det förhindrar något av de program som körs att avbryta återställningsprocessen för DFU-läget.
 2. Anslut din iPhone till din dator med den Apple-levererade USB-kontakten eller Lightning-kabeln.
 3. Medan telefonen är ansluten, håll ner sid- / strömbrytaren i cirka 3 sekunder.
 4. Fortsätt att trycka på sidan / strömbrytaren och håll sedan ned volymknappen i cirka 10 sekunder. Om Apple-logotypen visas betyder det att du har hållit knapparna för länge och att du måste starta om igen.
 5. Om du inte ser någon logotyp släpper du sidan / strömbrytaren men håller ner volymknappen i ytterligare 5 sekunder.
 6. Om skärmen förblir svart efteråt betyder det att du har gått in i DFU-läge. Vid denna tidpunkt blir du tillfrågad med ett varningsmeddelande på din dator som säger att iTunes har upptäckt din iPhone. Om du ser meddelandet, följ anvisningarna på skärmen för att slutföra återställningsprocessen för DFU-läge.
 7. Om du ser Plug in iTunes-skärmen betyder det att du inte har gått in i DFU-läge och att du måste starta om igen.

Jag hoppas att den här felsökningsguiden kan hjälpa dig på ett eller annat sätt. Om du har andra problem du vill dela med oss, känn dig fri att kontakta oss när som helst eller lämna en kommentar nedan.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar en iPhone X som slutar visa aviseringar efter en iOS-uppdatering [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone X som sitter fast i hörlursläget efter installation av en iOS-uppdatering [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone X som plötsligt avtar, fryser och släpar efter [Felsökningshandbok]
 • Hur du åtgärdar ett problem på appar som fortsätter att frysa och stänga oväntat på din iPhone X [Felsökningshandbok]
 • Hur man fixar YouTube-appen som fortsätter kraschar på din iPhone X [Felsökningshandbok]
 • Hur man fixar Messenger som fortsätter att krascha eller slutar fungera på din iPhone X efter installation av en ny iOS-uppdatering (enkla steg)

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner på Apple iPhone X-smarttelefonen kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone X. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.