Hur fixar du YouTube-appen som fortsätter att krascha eller inte fungerar korrekt på din Apple iPhone XR [Felsökningsguide]

YouTube är bland de mest populära och mest använda apparna av Android- och iOS-enhetsanvändare för underhållningsändamål. Att ha den här appen på din telefon är som att ha någon form av stressavlastare. En mängd korta klipp och videor kan nås via olika kanaler baserat på dina behov. Och det är troligt bland orsakerna till att de flesta har YouTube-app som står på sina hemskärmar. Det faktum att YouTube underhålls av Google gör tjänsten mer trovärdig. Som sagt, sällan kommer du att höra om YouTube-webbplatsen är nere. Detsamma gäller mobilappen.

Icke desto mindre kan appar av naturen ge efter för slumpmässiga problem vid någon tidpunkt och YouTube har inget undantag. Bland de vanliga problemen som iPhone-ägare stöter på med YouTube-appen är slumpmässiga till frekventa kraschar samt lastningsfel. Dessa symtom uppfattas vanligtvis när nätverksproblem uppstår. På den positiva anmärkningen är sådana problem mjukvarorelaterade, varför de kan åtgärdas hemma av vissa lösningar. Nedan är föreslagna metoder för att felsöka ett problem med YouTube-appen på den nya iPhone XR. Läs vidare för att ta reda på vad du ska göra om du tycker att YouTube inte laddas ordentligt eller fortsätter att krascha på din nya iPhone.

Om du emellertid letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår felsökningshandbok för vi har redan tagit upp de vanligaste problemen med den här telefonen. Hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du behöver mer hjälp kan du gärna kontakta oss via vår iPhone-frågeformulär.

Hur felsöker du iPhone XR med Youtube-appen som fortsätter att krascha?

Innan du felsöker, kontrollera din internetanslutning. Om du kan komma åt din trådlösa router / modem kan du försöka starta om den först. Om du gör det kan det hjälpa dig att lösa mindre Internet-anslutningsproblem på alla dina anslutna enheter. Om problemet kvarstår även om din iPhone XR har stark och stabil Wi-Fi-internetåtkomst, gå vidare och tillämpa någon av följande procedurer.

Första lösningen: Avsluta YouTube-appen och starta sedan om din iPhone XR.

Slumpmässiga fel inträffar till alla appar oavsett hur väl underhållen eller robust applikationen skulle vara. Således kan YouTube också visa ogynnsamma symtom, misslyckas med att ladda eller blir instabil vid någon tidpunkt. Det bästa är att det här är vanligtvis bara mindre symtom som kan åtgärdas genom att starta om appen och telefonsystemet. Så detta bör betraktas som den första möjliga lösningen att prova på:

 1. Svep fingret upp från hemskärmen och pausa sedan.
 2. Dra åt höger eller vänster för att navigera genom förhandsgranskningen av appar.
 3. Dra upp i förhandsvisning av YouTube- appen för att stänga den.

Om du ser andra förhandsgranskningar av appen, stäng dem alla också för att förhindra att någon av dem orsakar konflikt med YouTubes funktion. När du har stängt YouTube och andra bakgrundsappar rensar du cache från telefonens interna minne genom att utföra en mjuk återställning eller omstart av systemet. Så här görs:

 1. Tryck och håll in sido- / strömknappen och endera volymknappen i några sekunder och släpp sedan när menyn Slide to Power Off .
 2. Dra skjutreglaget åt höger för att stänga av din iPhone helt.
 3. Efter 30 sekunder trycker du på sidan / strömbrytaren igen tills du ser att telefonen startar om.

Låt din telefon starta upp och försök sedan ladda YouTube för att se om problemet är borta. Om inte, gå vidare och prova andra möjliga lösningar.

Den andra lösningen: Slå av Wi-Fi och sedan på igen.

Det här tricket kopplar bort din iPhone från ditt Wi-Fi-nätverk inom kort och sedan återanslutningar. Så det är som att uppdatera din Wi-Fi-internetanslutning. Uppenbarligen rensar detta också mindre nätverksfel som förorsakar problem för online-appar och tjänster som YouTube. Om du vill prova det, följ dessa steg för att komma åt och hantera Wi-Fi-inställningar på din iPhone XR:

 1. Gå till Inställningar-> Wi-Fi- meny.
 2. Vrid sedan på Wi-Fi-omkopplaren för att stänga av den.
 3. Efter några sekunder, slå på omkopplaren igen för att slå på Wi-Fi igen.

Vänta tills din enhet ansluter till ditt Wi-Fi-nätverk och när den är ansluten till ditt Wi-Fi-internet, öppna YouTube-appen och se om den redan fungerar bra. I annat fall kan du felsöka ytterligare.

Tredje lösningen: Återställ nätverksinställningar på din iPhone XR.

Problem med nätverksanslutning kan också vara den underliggande orsaken. Med tanke på det faktum att YouTube är en online-app gör den sårbar för problem som kan orsakas av nätverk inklusive de förflutna symtomen. Om nätverksfel är att klandra, kan det att lösa problemet att återställa nätverksinställningar på din iPhone potentiellt lösa problemet. Så här är vad du behöver göra då:

 1. Öppna appen Inställningar hemifrån.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck sedan på Återställ .
 4. Välj Återställ nätverksinställningar från de angivna alternativen.
 5. Ange ditt enhets lösenord när du blir ombedd att fortsätta.
 6. Tryck på alternativet för att bekräfta återställning av nätverksinställningar.

Vänta tills din iPhone är klar med att återställa nätverksinställningarna till standardvärden och startar sedan om på egen hand. När det startats om igen, anslut till ditt Wi-Fi-nätverk igen och försök sedan ladda YouTube-appen när du är ansluten. Se om problemet är löst. I annat fall kan du prova nästa lösning.

Fjärde lösningen: Installera väntande uppdatering för YouTube-appen.

Med tanke på att uppdateringar erbjuder bugfixar är det ett måste att hålla appar och telefonprogramvara uppdaterade. Om du inte har ställt in YouTube-appen för att automatiskt uppdatera på din iPhone, är chansen stor att du har några väntande uppdateringar att installera. Med detta sagt, följ dessa steg för att manuellt leta efter, ladda ner och installera väntande uppdateringar för YouTube-appen och andra appar på din iPhone XR:

 1. Klicka för att öppna App Store.
 2. Navigera till avsnittet Uppdateringar längst ner till höger på App Store-skärmen. En lista över väntande appuppdateringar dyker sedan upp.
 3. Leta efter YouTube och tryck sedan på knappen Uppdatera bredvid. Om du gör det startar du nedladdning av och installerar väntande uppdatering för YouTube-appen.
 4. Om flera appuppdateringar är tillgängliga kan du trycka på knappen Uppdatera alla i det övre högra hörnet för att installera alla uppdateringar samtidigt.

Vänta tills alla appar är klar med uppdateringen och starta sedan om / mjuk återställa din iPhone XR för att tillämpa de nya ändringarna och uppdatera dina appar.

Femte lösningen: Ta bort YouTube-appen och installera sedan om den på din iPhone XR.

Appen kan ha varit helt skadad och därför inte längre kunna ladda eller fungera korrekt. I det här fallet måste du installera om appen din telefon. Men detta anger också behovet av att avinstallera eller ta bort appen först. Så som dina nästa lösning, ta bort och installera sedan YouTube-appen på din iPhone XR med följande steg:

 1. Lås upp din iPhone för att komma åt Hem-skärmen genom att ange dina upplåsningsskärmsuppgifter.
 2. Tryck och håll på YouTube- appikonen i några sekunder tills alla ikoner börjar jiggla.
 3. Tryck på X i det övre vänstra hörnet av YouTube- appikonen.
 4. Om du uppmanas att bekräfta meddelandet trycker du på Ta bort för att avinstallera YouTube-appen och dess data.

När du har tagit bort den problematiska YouTube-appen från din iPhone utför du en mjuk återställning för att uppdatera ditt telefonsystem och det interna minnet och förbereda systemet för appnedladdning.

Se till att din iPhone är ansluten till Internet antingen via Wi-Fi eller mobildatanätverk. Följ sedan stegen för att ladda ner och / eller installera om YouTube-appen på din iPhone XR:

 1. Öppna App Store.
 2. Rulla till botten och tryck sedan på Sök .
 3. Ange YouTube i sökfältet.
 4. Klicka för att välja YouTube från sökresultaten.
 5. Klicka på Hämta eller molnknappen bredvid YouTube-appen. Om du gör det kommer du att ladda ner appen.
 6. Tryck på Installera för att fortsätta.
 7. Om du uppmanas att ange ditt Apple ID-lösenord, tryck på ID eller Face ID för att fortsätta.
 8. Vänta tills appen är klar med installationen och visas på hemskärmen.

Starta om din iPhone efter att ha installerat YouTube och försök sedan ladda appen för att se om den fungerar korrekt.

Sök mer hjälp

Du kan kontakta Google - YouTube support för att öka problemet för ytterligare hjälp med att utföra mer avancerad felsökning om YouTube fortfarande visar samma symptom eller inte fungerar korrekt på din iPhone XR. Det kan finnas några mer komplexa fel som måste åtgärdas från applikationen eller YouTube-servern. Låt dem bara veta exakt vad som hände eller hur YouTube slutade krascha hela tiden på din nya iPhone XR. Om du ser något felmeddelande ska du notera detaljerna och vidarebefordra den informationen till supportpersonerna. Felmeddelanden är programmerade för att låta slutanvändarna veta att något är fel och hur man korrigerar det.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner på Apple iPhone XR-smarttelefonen kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone XR. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via det här formuläret. Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.