Hur du visar batteriprocent på Galaxy Note10 och Note10 +

Undrar du varför din nya Galaxy Note10 eller Note10 + inte visar batteriprocentantalet i meddelandefältet? Det beror på att Samsung döljer batteriprocenten avsiktligt. Det finns ingen officiell förklaring till varför det är men oroa dig inte, om du bara vill ha batteriprocent istället för batteriikonen finns det bara några sekunder du behöver för att få tillbaka det.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur du visar batteriprocent på Galaxy Note10 och Note10 +

Oavsett om du är ny på Android eller i synnerhet med Samsung Galaxy Note-serien, kanske du märker att standardbatteriindikatorn faktiskt inte visar den numeriska indikatorn för återstående effekt. Som standard visar Samsung UI som kommer med din enhet bara batteriikonen så det finns inget sätt för dig att ge dig en mer exakt information hur mycket exakt som är återstående batteriprocent. Det är bra att det är lätt att visa batteriprocenten på din Galaxy Note10 och Note10 +. Du behöver bara ändra en inställning för att uppnå detta. Här är hur:

  1. Öppna Inställnings-appen.
  2. Tryck på Meddelanden.
  3. Klicka på Statusfältet.
  4. För Visa batteriprocent, flytta bara reglaget till höger.
  5. Återgå till hemsidan.
  6. Det är allt!

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.