Hur du tittar på filmer och TV-program offline på din Android-enhet

Om du är en typ där du är på farten men gillar att titta på filmer eller TV-program finns det inget bättre sätt än att göra det än på en smartphone eller surfplatta. Du kanske redan har hört talas om Netflix eller har använt den ett tag men om du vill ha ett bra alternativ är Google Play Movies och TV-appen bäst. Denna app gör att både iOS- och Android-användare kan hyra filmer för att ånga eller ladda ner. Det låter användare också se det nedladdade innehållet som ska lagras för visning vid en senare tidpunkt. Med sin generösa gräns på upp till 5 enheter som kan se nedladdat innehåll med ett enda konto är Google Play Movies och TV-app ett mycket attraktivt alternativ till traditionella Netflix.

Denna app är kompatibel med smartphones som kör Android 2.2 och uppåt och med surfplattor som har Android 3.2 och uppåt. Den är utformad för att spela filmer och för att hjälpa användare att hitta de filmer de vill ha i Google Play.

Det här inlägget berättar hur du kan titta på filmer och tv-program offline på din Android-enhet. Om du har frågor om några av dina steg eller problem med att installera appen, skicka oss ett e-postmeddelande till länkarna längst ner i den här artikeln.

Kom ihåg att videor som köpts på Google Play inte kan laddas ner och spelas på dina Android TV: er eller datorer (såvida du inte har en Chromebook).

Först måste du installera appen Google Play Movies & TV på din enhet. Du kan gå till Google Play Store eller klicka på den här länken .

Hur du laddar ner videor på din Android-enhet för visning offline

När du har installerat appen kan du genast börja surfa efter dina favoritfilmer och TV-program. Här är hur:

 • Kontrollera att din enhet är ansluten till ditt mobildatanätverk eller Wi-Fi hemma.
 • Gå till appen Google Play Movies & TV och välj den film du vill ha.
 • Klicka på nedladdningsikonen som indikeras av den nedåtvända pilen.

Hur man tittar på en hyrd film på flera Android-enheter

Som nämnts ovan kan bara fem enheter dela samma hyrda innehåll. Om du har mer än fem enheter måste du först ta bort allt nedladdat innehåll från en av de fem första enheterna. För att göra det, följ bara dessa enkla steg:

 • Öppna appen Google Play Movies & TV.
 • Klicka på den röda bocken bredvid det nedladdade innehållet.

Obs! En användare kan bara ladda ner filmer och visar till en enda enhet i en enda instans. När du har laddat ner innehållet kan du inte ladda ner det igen till en annan enhet om du först tar bort det. Detsamma gäller vid streaming. Inga två Android-enheter ska ha samma nedladdade innehåll samtidigt. Systemet tillåter inte helt enkelt det.

Hur man väljer mobildataförbindelse för att ladda ner innehållet

Nedladdning eller strömning av filmer eller program är ett datahår så såvida du inte har ett obegränsat dataabonnemang är det bästa sättet att använda din Wi-Fi-anslutning. Appen är inställd på att använda Wi-Fi vid nedladdning av videor som standard så detta är inte ett problem. Om du bestämmer dig för att ladda ner innehållet via data, här är stegen:

 • Öppna appen Google Play Movies & TV.
 • Klicka på menyikonen .
 • Gå till Inställningar .
 • Klicka på Nätverk .
 • Tryck på Ladda ner i vilket nätverk som helst .

Obs! Om du inte har någon datapenumeration på din enhet är det här alternativet inte tillgängligt.

Hur man hanterar nedladdat innehåll

 • Öppna appen Google Play Movies & TV.
 • Klicka på menyikonen .
 • Tryck på Inställningar .
 • Klicka på Hantera nedladdningar .

Det handlar om hur du tittar på filmer och tv-program offline på din Android-enhet!

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis, så om du har problem med din Android-enhet kan du bara kontakta oss via e-post på [e-postskyddad] så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

När du beskriver problemet ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja.

GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.