Hur du tar en skärmdump på din Google Pixel 3-smartphone

Att ta en skärmdump på din Google Pixel 3 liknar skärmdumpar till de flesta Android-enheter. Självfallet är det enkelt och enkelt. Det skulle bara ta några sekunder och du kan redan ha en högupplöst bild på skärmen du vill fånga. Låt mig gå igenom hur du tar en skärmdump på din nya Pixel 3-enhet.

Innan vi går vidare till vår felsökning, om du hittade det här inlägget medan du försöker hitta en lösning på ett problem, besöker du vår felsökningssida för Pixel 3 för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Vi har kanske redan publicerat artiklar som kan hjälpa dig att lösa problemet.

Metod 1: Håll ned strömbrytaren

Det är rätt. Bara genom att hålla ner strömknappen på din telefon kan du redan ta en skärmdump eftersom det kommer ett alternativ som dyker upp på skärmen. Så här gör du det med den här metoden ...

  1. Navigera till skärmen eller sidan du vill fånga. Det är tillrådligt att stänga alla andra appar och webbsidor för att se till att din Pixel-telefon kan fånga vad du tänker ta en skärmdump av.
  2. Tryck och håll ned strömbrytaren i minst 3 sekunder. Detta visar en alternativmeny.
  3. Välj Skärmdump från alternativen. Du kommer att se skärmdumpsanimationen strax efter det och ett meddelande dyker upp.
  4. Om du vill granska skärmdumpen, dra bara ned meddelandefältet för att se det. Du har ett alternativ att dela eller ta bort det direkt från meddelandefältet.

Metod 2: kombination med två knappar

Du måste utföra åtminstone ett par åtgärder när du tar en skärmdump med den första metoden, men i den här metoden behöver du bara en åtgärd men du måste utföra kombinationen korrekt. Så här gör du:

  1. Navigera till skärmen du vill fånga och undvika andra appar och sidor.
  2. Tryck och håll ner både volymknappen och strömbrytaren i några sekunder.
  3. Skärmdumpsanimationen kommer att visas på skärmen som en bekräftelse på att processen är framgångsrik.
  4. Du kan granska skärmdumpen och hantera den direkt från meddelandefältet.

Om du missade chansen att granska skärmdumpen från meddelandefältet kan du se den genom att öppna appen Foton och sedan på menyikonen (ikonen med tre rader). Titta och knacka på Enhetsmappar och leta efter en mapp som säger Screenshots . Det är här som alla skärmdumpar sparas som standard. Du kan se och / eller hantera dem här eller så kan du byta namn på mappen så att den passar dig.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.