Hur du tar bort Samsung Galaxy S4

Det fantastiska med Android-plattformen är att du kan anpassa den ändå du vill. Om du inte gillar lager-ROM som körs på din enhet kan du ersätta den med alla kompatibla ROM-skivor du vill. En förutsättning för detta är att du måste ha en rotad enhet först.

Efter att ha testat andra ROM: er kan vissa Samsung Galaxy S4-ägare vilja återgå till den ursprungliga aktieupplevelsen. Om du äger modellerna Samsung Galaxy S4 GT-I9500 & GT-I9505 är här proceduren för hur du tar bort enheten.

Krav

 • Se till att du har installerat Samsung Galaxy S4 GT-I9500 / 5 USB-drivrutiner på din PC (det enklaste sättet att göra detta är att installera Kies)
 • Aktivera USB-felsökningsläge som är inaktiverat som standard
 • Din S4 bör ha 70-80% laddning kvar
 • Din S4 bör vara olåst från fabriken
 • Du bör säkerhetskopiera dina viktiga data först
 • Se till att Kies-programmet inte kör & inaktiverar antivirus

Procedur

 1. Stäng av din S4 och gå sedan till nedladdningsläge genom att trycka och hålla ned volymknapparna + hemknapparna i några sekunder följt av strömknappen och fortsätt sedan med volymen uppåt.
 2. Ladda ner Odin och öppna den sedan på din PC och anslut din Galaxy S4 till din dator.
 3. När din S4 har anslutits till din dator blir ID: COM-rutan på ODIN blå (eller gul) och kommer att visa COM-portnumret.
 4. Packa upp den nedladdade firmware så får du en Home.tar-fil.
 5. Klicka på pda (i Odin) och välj filen "Home.tar"
 6. Kontrollera "Auto Reboot" och "F. Återställ tid ”och se till att“ Re-Partition ”är avmarkerat
 7. Klicka på Start-knappen i ODIN-fönstret för att starta den blinkande processen. Det kommer att ta några minuter att slutföra
 8. När installationen är klar kommer du att läsa en "Återställ" och sedan "Pass". Telefonen startar om. Eftersom det här är första gången det startar kommer det att ta längre tid.

Den officiella listan över firmware kan hittas och laddas ner på länken nedan.

via xda-forum