Hur du startar om Fitbit Versa | enkla steg för att stänga av

Ett av de grundläggande felsökningsstegen på alla Fitbit-enheter är att starta om eller starta om. I den här korta tutorialen visar vi dig stegen för att starta om din Fitbit Versa. Båda metoderna är enkla och kan utföras när som helst. Vi föreslår att du gör någon av dem när du stöter på problem med enheten.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur du startar om Fitbit Versa | enkla steg för att stänga av

Det finns två sätt att starta om din Fitbit Versa. Lär dig hur du gör var och en nedan.

Så här startar du om Fitbit Versa via Inställningar

Detta är det enklaste sättet att starta om din Fitbit Versa. Gör detta om du stöter på problem eller om du vill spara batteri.

  1. Gå till huvudskärmen eller Hem-skärmen på din Fitbit Versa.
  2. Dra åt vänster på skärmen tills du ser Inställningar.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Rulla nedåt och knacka på Om.
  5. Välj Avstängning.
  6. Tryck på Ja för att bekräfta avstängning.

Om du vill sätta på klockan igen trycker du bara på knappen Back (vänster) i några ögonblick.

Så här startar du om Fitbit Versa med två knappar

Ett alternativt sätt att starta om din Fitbit Versa är genom att trycka på två knappar istället för att gå under Inställningar. Detta är ett användbart sätt att starta om om din klocka har blivit problematisk eller inte svarar. Om du gör detta kommer du inte att radera dina data så att du kan göra det säkert. Så här görs:

  1. På din Fitbit Versa håller du intryckt på knappen Bak och nedre höger i några sekunder.
  2. När du ser Fitbit-logoskärmen släpper du knapparna.
  3. Vänta i några sekunder tills enheten vibrerar. Detta signalerar att omstart har lyckats.

OBS: Versa har ett litet hål (höjdmätare) på baksidan av enheten. Försök inte starta om din enhet genom att sätta in objekt, t.ex. pappersklipp, i detta hål, eftersom du kan skada din Versa.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.