Hur du ställer in röstbrevlådan på Pixel 3

Förutom flera funktioner i Google Pixel 3 kan aktivering av röstbrevlådan också vara en utmaning som användare eftersom det kan variera med vilken operatör du är i och vilken firmware du använder. Så i denna handledning kommer vi att ge dig de grundläggande stegen för hur du ställer in din röstbrevlåda oavsett vilken tjänsteleverantör du tillhör. Här är hur:

  1. På startskärmen trycker du på Telefonikonen .
  2. Tryck på röstmeddelandesymbolen eller tryck bara på knappen 1 .
  3. När du redan uppmanas att ange ditt röstbrevlösenord.
  4. Tryck och håll nere # -knappen.

Obs! Om det är första gången du aktiverar röstbrevlådan, följ bara stegen från röstfrågan för att framgångsrikt konfigurera röstbrevlådan. Dessutom kan stegen variera beroende på vilken operatör du befinner dig i.

Som jag har sagt tidigare kan inställning av en röstbrevlåda variera beroende på vilken tjänsteleverantör du tillhör och du måste följa röstmeddelandet och ange röstmeddelandelösenordet om det behövs för att du ska kunna konfigurera röstbrevlådan. Om du glömmer ditt lösenord kan du dock ringa din tjänsteleverantör och be om det.

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!