Hur du ställer in Galaxy Buds med din Galaxy S10 | eller andra enheter

Galaxy Buds är Samsungs svar på iPhone: s AirPods och förvånansvärt är det en värdig konkurrent minst sagt. I vissa avseenden är knopparna ännu bättre och vi tycker att det ser coolare ut än AirPods. Vi är inte här för att göra en recension om båda trådlösa öronstyckena men så vi går direkt till punkten, som handlar om hur man ställer in Galaxy Buds. I den här handledningen lär du dig hur du förbereder knopparna så att det fungerar med din telefon.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur du ställer in Galaxy Buds med din Galaxy S10

Det är lätt att ställa in dina Galaxy Buds. Oavsett om du använder en Galaxy S10 eller någon annan smartphone eller surfplatta, bör stegen nedan ge dig nödvändig information om vad du ska göra.

Ställ in Galaxy Buds steg # 1: Använd rätt öronuttag

Det finns två utbytbara delar på dina Galaxy Buds: öronpinnarna och vingpinnarna. Det första du vill göra för att förbereda eller ställa in dina Galaxy Knoppar är att plocka de rätta örttipparna. Samsung har inkluderat tre öratippspar (de två är i rutan), med en redan installerad. Om du upptäcker att de installerade öronpropparna verkar gå förlorade eller obekväma efter att de ursprungligen hade använt den, ta de andra två reservörstapparna och prova dem. Det är enkelt att byta ut örontipporna men du måste vara försiktig när du tar bort den installerade för att undvika att skada eller riva i stycket. Nedan följer stegen för att ändra öronsnäckorna:

  1. Välj den öronstift som passar ditt öra.
  2. Haka fast ena kanten av öronspetsen runt läppen på Galaxy Bud och tryck försiktigt på örontoppen på plats.

Ställ in Galaxy Buds steg # 2: Välj högervingen

När du har ställt in det perfekta öronsnäcket för dig är ditt nästa jobb också att ändra högervingen. Du vill se till att du väljer den högra spetsen för att undvika problem med laddning när du sätter öronsnäckorna i laddningsfallet. Om du placerar den högra vingspetsen till vänster öronskydd eller tvärtom, kan du få en obehaglig upplevelse också. Du vill se till att du inte använder öronsnäckorna utan vingspetsarna. Om du gör det kan det skada öronen.

Nedan följer stegen för att ändra vingspetsarna.

  1. Välj vingspets som passar ditt öra.
  2. Rik upp hålet i vingspetsen med kroken på Galaxy Bud och dra resten av vingspetsen in i spåren.

Om du ändrar den för närvarande installerade vingspetsen, se till att inte dra i spetsarna eller vingspetsarna för mycket eftersom de kan skadas eller rivas.

Ställ in Galaxy Buds steg 3: Para ihop Galaxy Buds

När du har valt de perfekta öronsnäckorna och vingtipparna för dina Galaxy Knoppar är installationen nästan klar. Det enda som återstår att göra just nu är att se till att dina Galaxy Buds kan kommunicera med vilken telefon du använder. För demonstrationsändamål använder vi vår Galaxy S10 men om du har en äldre Samsung- eller icke-Samsung-enhet måste du se till att du installerar appen som låter dina Galaxy Buds arbeta med den.

Det här är stegen för att para dina Galaxy Buds med en Galaxy S10:

  1. Sätt i Galaxy Buds i laddningsfodralet. Se till att öronsnäckorna sitter i rätt position.
  2. Stäng laddningsfodralet. Om batteriindikatorn inte blinkar måste du ladda hörlurarna i minst 10 minuter innan de kopplas ihop med en telefon eller surfplatta.
  3. Öppna laddningsfodralet. Hörlurarna kommer automatiskt att gå in i Bluetooth-parningsläge.
  4. På en Samsung Galaxy-enhet ska du se en popup från SmartThings-appen som ber dig ansluta hörlurarna. Välj Anslut.
  5. Följ stegen på Galaxy Wearable-appen för att avsluta anslutningen.
  6. Kolla in den kompletta guiden om Pair en enhet med Galaxy Wearable-appen.

Om du har en äldre Samsung-enhet, ladda ner och installera Galaxy Wearable (Samsung Gear) från Play Store.

Om du använder en Android som inte är Samsung öppnar du bara Bluetooth-panelen på din enhet. Öppna sedan laddningsfodralet för dina Galaxy Buds och koppla ihop det med din telefon.

Om du har en iPhone måste du också göra ett liknande jobb för att para dina knoppar. Öppna bara Bluetooth på din iPhone, öppna laddningsfodralet på dina Galaxy Buds och koppla ihop enheterna.

Hur man vet om dina Galaxy Buds har parats framgångsrikt

Det finns några saker du kan göra för att kontrollera om dina Galaxy Buds har konfigurerats korrekt eller har kopplats framgångsrikt. Kom bara ihåg att först öppna laddningsfodralet med öronfickorna inuti. När fallet har öppnats startas Bluetooth-parningsläge automatiskt. Om dina Galaxy Buds tidigare var anslutna till din telefon kommer en pop-up-ruta att fråga dig om du vill gå vidare med anslutningen eller kopplingen. Detta gäller för Samsung-enheter, men om du har en enhet som inte är Samsung måste du gå till telefonens Bluetooth-läge för att ta reda på det. Beroende på din enhet kan du behöva para enheterna manuellt igen.

Hur du kopplar ihop dina Galaxy Buds

Om du har flera enheter och du vill koppla dina Galaxy Buds till en annan, måste du stänga av Bluetooth-funktionen på den anslutna enheten. När du har gjort det, slå på Bluetooth på den andra enheten du vill ansluta till dina Galaxy Buds. Stäng sedan laddningsfodralet för dina Galaxy Buds med öronsnäckorna inuti. Öppna sedan laddningsfodralet och koppla ihop hörlurarna med din andra enhet.

Det rätta sättet att bära dina Galaxy Buds

Varje öronskydd är märkt på lämpligt sätt för att undvika förvirring för användaren. Se till att du kontrollerar det vänstra örat på ditt vänstra örat och andra till ditt högra örat. Kontrollera om L för vänster eller R för höger i var och en.

Se också till att placera öronsnäckan i varje örat i rätt riktning. Vinguttaget ska peka direkt uppåt. Om du är obekväm med öronskyddet eller om du känner att det är löst i örat kan du prova att byta öronstiftet eller vingstoppet. Se stegen ovan för hur du gör detta.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.