Hur du spelar in ett telefonsamtal på iPhone

Du kanske tänkte på hur användbart det skulle vara att spela in ett telefonsamtal. Kanske har du fått ett samtal från mamma med en livsmedelslista för att hämta på en semester, men glömt vad den listan var.

Eller kanske några ringde dig med viss viktig information som du bara måste komma ihåg, men som hade svårt att komma ihåg alla detaljer du behövde komma ihåg. Det här är några goda skäl till varför du skulle behöva spela in ett telefonsamtal.

Det finns naturligtvis många andra viktiga skäl, men nu behöver du "hur". Hur spelar du in ett telefonsamtal på iPhone? Det är faktiskt ganska enkelt. Så här kan du göra det.

Problemet med inspelning av samtal

Det första du behöver förstå innan du spelar in dina iPhone-samtal är att uppmärksamma lokala, statliga och federala lagar. I USA finns det lagar om lag och statlig lag som hindrar en part (du) från att spela in andra deltagare i telefonsamtalet. Vissa stater har inte dessa stadgar alls, så du måste kontrollera statens lagar innan du spelar in.

Naturligtvis hindrar de flesta lagar och lagar om statlig lag inte dig från att spela in telefonsamtal, men de kräver att du får samtycke från alla inblandade parter. Så om du planerar att spela in ett konferenssamtal med flera stater, skulle det vara klokt och i ditt bästa intresse att få det uttryckliga medgivandet från alla parter i samtalet innan inspelningen.

Det finns naturligtvis några uppenbara gränser för detta. Till exempel, om du är i telefon med din mamma eller far, behöver du förmodligen inte be om deras totala samtycke - det är tveksamt att det verkligen skulle gå någonstans, beroende på relationens status ändå. Men om du skulle spela in en borgenärs telefonsamtal, skulle du åtminstone - igen enligt dina statliga lagar stadgar - att du informerar borgenären som du spelar in.

Allt detta kan förklara varför många gånger, när du ringer ett företag, inkasso, borgenär eller egentligen någon annan institution, en av de första linjerna du här är en robotröst som säger att samtalet spelas in, i allmänhet för kvalitet lugn eller någon annan galen orsak.

Sammantaget ska du kontrollera dina statliga lagar och se till att du informerar de andra parterna på linjen om att du spelar in telefonsamtalet. Det kan potentiellt hålla dig borta från varmt vatten.

Spela in ett samtal

Att spela in telefonsamtalet är faktiskt galen lätt. Ett av de mest enkla och välkända sätten att spela in inkommande samtal är genom användning av Google Voice. När du har ett Google Voice-konto kan du gå in i inställningarna och under "Samtal" aktivera alternativet för att spela in dina inkommande samtal.

Genvägen för att göra detta, medan du är i telefon med din Google Voice-app, är att trycka på numret 4. Inspelningen startar, och när du har avslutat samtalet kommer Google att spara telefoninspelningen i din inkorg. Det är där du kan lyssna på och ladda ner alla inspelade telefonsamtal från Google Voice.

Det är lätt att lyssna på inspelade telefonsamtal i Google Voice-appen också. Appen måste naturligtvis vara på din telefon. Men efter det startar du bara appen, trycker på menyknappen i det övre vänstra hörnet och klickar på alternativet Inspelat . Du kan knacka på de samtal du vill lyssna på, och alla samtal du trycker på tar dig till en spelare där du kan spela / pausa inspelningen.

Tyvärr kan Google Voice inte spela in både utgående och inkommande samtal. För det behöver du någon annan programvara.

Generellt kommer inspelning av både utgående och inkommande samtal att kosta dig lite pengar. De flesta programvaror erbjuder inte denna tjänst gratis. Men om du inte bryr dig om att skicka ut lite pengar kan du ladda ner TapeACall Pro till din iPhone (få den här). Det kostar $ 11 per år för ett prenumeration, men med det kan du spela in ett obegränsat antal utgående och inkommande telefonsamtal.

De flesta programvaror meddelar den andra parten om inspelningen, men TapeACall Pro är en av få som inte gör det. Så du kanske eller kanske inte behöver meddela den andra parten själv.

Det finns många andra sätt att spela in ett telefonsamtal, men nästan alla av dem kräver en app som du måste ha laddat ner - IntCall's Call Recorder, ovan nämnda TapeACallPro eller till och med NoNotes 'Call Recorder. om du undrar hur du spelar in ett telefonsamtal på iPhone, genom en app är ganska mycket det enda sättet hur.

Vad sägs om videosamtal?

Du kan spela in videosamtal också på din iPhone. Vissa av samma statliga och federala lagar gäller dock, och det rekommenderas vanligtvis att du låter personen i andra änden veta att du spelar in, samt att du har fått sitt tillstånd. Du kommer i allmänhet att koppla ihop din telefon med din Mac och använda programvara från tredje part, eftersom det i allmänhet inte finns något som finns tillgängligt i naturen.

Du kan till exempel använda eCamm Call Recorder för Mac för att spela in dina FaceTime-samtal. Det är helt gratis att prova, men de säljer "Pro" -licenser.

Dom

Som du kan se är det galen enkelt att spela in telefonsamtal på din iPhone. Det är verkligen så enkelt som att ladda ner och installera app, eller till och med bara aktivera alternativet inom Google Voice. Du kan också överväga att använda hårdvara utanför för att spela in telefonsamtal också, men det kan bli mycket dyrt och förvandlas till ett lagligt grått område.