Hur du överför WhatsApp-säkerhetskopiering från Android till iPhone

400; ”> WhatsApp är en gratis app som används som ett alternativt sätt att ringa och sms. WhatsApp är en VoIP-app som är tekniskt ägt av Facebook och är den mest populära och mest använda appen för samtal och chat idag där både Android- och iOS-användare använder WhatsApp. Förutom smarttelefonens samtals- och textfunktioner, gör WhatsApp också möjlighet att direkt skicka foton och meddelanden.

Om du har använt WhatsApp från en Android-telefon och du fått en ny iOS-enhet som du vill överföra WhatsApp-säkerhetskopia från Android till iPhone. Stegen är mycket enkla och enkla, fortsätt att läsa nedan om hur du överför WhatsApp Backup från Android till iPhone.

Om du äger någon iPhone-enhet hjälper vi dig gärna med alla problem som du kan ha med din enhet. Kontakta oss gärna med detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder. Vi bad emellertid att när du kontaktar oss, försök att vara så detaljerad som möjligt om din oro så att vi exakt kan utvärdera din oro och kunna ge lämpliga lösningar.

HÄR ÄR VÄGER FÖR ATT ÖVERFöra WhatsApp BACKUP FRÅN ANDROID TILL iPHONE

Om du vill överföra dina chattkonversationer eller meddelanden på WhatsApp från Android till iPhone kan du använda WhatsApp Backup för att göra detta.

Stegen nedan är enkla och det innebär att du först använder din Android-enhet:

Steg 1 : Det första du ska göra är att säkerhetskopiera WhatsApp-konversationer med din Android-enhet

Steg 2 : Gå till Inställningar när säkerhetskopieringen är klar.

Steg 3 : Rulla ner från listan med alternativ från rullgardinsmenyn och klicka sedan på E-postchatt

Steg 4 : den här gången kan du behöva avinstallera WhatsApp-appen från din Android-enhet. Detta är mycket viktigt att avinstallera först från din Android-enhet innan du loggar in på ditt WhatsApp-konto på iOS. WhatsApp tillåter inte ett enda konto att logga in på olika enheter. Följ stegen nedan för att avinstallera WhatsApp på Android

 1. Öppna Inställningar från din Android-enhet
 2. Klicka på Apps
 3. Sedan hittar du WhatsApp från listan över appar
 4. Klicka på Avinstallera
 5. Tryck på OK för att bekräfta åtgärden.

Efter att ha utfört stegen ovan på din Android, låt oss nu fortsätta med WhatsApp-säkerhetskopia på din nya iPhone genom att göra dessa steg:

Steg 1: Ladda ner och installera WhatsApp på din nya iPhone.

Hur man laddar ner WhatsApp på iPhone:

 1. Gå till App Store från startsidan på din iPhone-enhet
 2. Klicka på Sök. Ligger längst ner till höger på din iPhone-enhet.
 3. Sök WhatsApp
 4. När sökningen lyckades klickar du på GET
 5. Skanna ditt fingeravtryck för ID om det behövs för att bekräfta
 6. Vänta tills WhatsApp laddas ner helt.

Steg 2 : När WhatsApp redan är installerat, logga in på ditt WhatsApp-konto på iPhone. Detta innebär att telefonnumret du använde för att registrera dig på din Android-enhet också bör användas för att logga in på iPhone-enheten.

Steg 3 : " Meddelanden säkerhetskopiering hittades " kommer att visas i popup-fönstret på din skärm, hämta reservmeddelandena.

Steg 4 : Återställ sedan säkerhetskopian till din iPhone.

Steg 5 : Klicka på återställningskommandot för att överföra WhatsApp-historik.

Steg 6 : WhatsApp-konversationer och meddelanden överförs sedan från Android till iOs-enhet.

Hela säkerhetskopieringsprocessen kan faktiskt ta lite tid och kan variera beroende på storleken på säkerhetskopian som överförs. Var tålamod och vänta tills säkerhetskopian är helt klar.

Kan du överföra WhatsApp Backup från Android till iPhone? Om inte, anslut oss:

Om du har några frågor och oro beträffande din iPhone, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi kommer att vara till hjälp och ger dig en gratis teknisk support om ditt problem. Se bara till att ge oss den detalj som möjligt för oss för att göra en exakt utvärdering och ge dig lämplig intervention. Låt oss också veta din upplevelse på vägen. Jag ser fram emot att höra från dig.