Hur du låser upp Samsung Galaxy S10

Årets mest förväntade utgåva är äntligen här: Samsung Galaxy S10. Lyckas Galaxy S9, detta Samsungs nya flaggskepp för året, och det kommer med några uppgraderingar av design, hårdvara och kamerainställning. Skärmen är förmodligen höjdpunkten på den här telefonen och blir av med ramar nästan helt. Dessa uppgraderingar är dock inte gratis - de kommer till en extra kostnad, en kostnad som inte alla har råd med, och så kommer de flesta att köpa detta på en enhetsbetalningsplan eller från en transportör med incitament.

Redaktörens val

Lås upp Samsung Galaxy S10 snabbt och enkelt med Unlock Unit

Lås upp Galaxy S10 här

Dessa betalningsplaner är bra, eftersom de ger alla möjlighet till den senaste och bästa smarttelefonen på marknaden; emellertid är "con" att den för den telefons livslängd kommer att vara låst till vilket nätverk du köpte den från. Och i allmänhet är det inget som undgår det, såvida inte transportören själv är nåd med dig och ger dig en upplåsningskod.

Men lyckligtvis behöver du inte gå igenom allt detta byråkrati. Att låsa upp telefonen är enkelt och du kan fritt använda den i nätverk som stöds och bär genom att låsa upp den. Är du inte säker på hur? Om du följer med nedan visar vi dig varför du vill låsa upp den och sedan de fem enkla stegen du kan ta för att låsa upp din Galaxy S10 själv. Låt oss börja.

Varför låsa upp Galaxy S10?

Först en definition - en nätverkslåst telefon innebär i huvudsak att telefonen är låst till det nätverk som du köpte telefonen från, och den kan inte användas utanför det nätverket (naturligtvis sans WiFi). Så om du köpte en Galaxy S10 från AT&T, kunde du inte sedan lägga ett Verizon-SIM-kort i din AT&T Galaxy S10 - skulle du få ett fel som "Nätverket stöds inte. Kontakta din operatör ”, och din mobiltjänst skulle då inaktiveras tills rätt SIM-kort från AT&T sattes in. Detsamma gäller för andra stora flygbolag som Verizon, Sprint, T-Mobile, liksom de många dotterbolagen där ute.

Det finns många bra skäl att låsa upp Galaxy S10. Det är i allmänhet inte något du behöver göra ”bara för”, utan av några väldigt praktiska skäl.

För det första kanske du vill överväga internationella resor. Genom att använda AT&T, Verizon eller någon annan operatör i USA kan du få några mycket dyra internationella resekostnader när det gäller din smartphone. Internationella data, samtal och text kan bli mycket dyra. Men genom att låsa din Galaxy S10 låst upp kan du mycket enkelt byta in ett SIM-kort från en lokal transportör i ditt destinationsland. På så sätt kan du betala normala priser för prat, text och data. Anc kan potentiellt spara hundratals dollar, om inte tusentals avgifter. Roamingavgifter är inget skämt.

Det är också värt att tänka på att militärmedlemmar åker till några ganska dunkla platser, platser där AT&T, Verizon och andra kanske inte kan få god täckning. Genom att låsa upp Galaxy S10 kan du mycket enkelt använda SIM-kort från transportörer i dessa länder och fortfarande hålla kontakten med dina nära och kära hemma.

Det finns också det faktum att du kan använda din Galaxy S10 för affärer. Din arbetsgivare kan ha ett avtal med en operatör som du inte redan är på och vill att du ska använda SIM-kortet för ditt nätverk. När din Galaxy S10 är olåst kan du byta ut dina SIM-kort (eller använda flera) vid behov.

Så hur låser du upp Galaxy S10? Det är lätt!

Hur du låser upp din Galaxy S10

Steg 1: Hitta en kodleverantör för din telefon

Eftersom vi inte går igenom operatören för din upplåsningskod måste vi ta en upplåsningskod från en ansedd kodleverantör. Vi gillar verkligen UnlockUnit för detta - de har passerat vår urvalsprocess och har ett bra kundserviceteam som är redo att hjälpa dig om du stöter på problem. Som sagt kommer vi att använda UnlockUnit för den här processen.

Steg 2: Hämta IMEI / IMEID för din Galaxy S10

För att låsa upp din telefon behöver vi IMEI på din Galaxy S10. Detta kan lätt hittas på din telefon. Bara ett sätt du kan få det (som visas på bilden ovan) är att öppna din uppringare eller telefon . Därefter vill du skriva in * # 06 # - IMEI-koden ska visas i en popup-ruta nästan omedelbart. Du vill skriva ner det någonstans säkert.

Det alternativa sättet att ta tag i ditt IMEI-nummer är att öppna appen Inställningar och sedan gå till About Phone eller About Device . Du bör hitta den långa strängen med tecken i en ruta eller kategori som säger IMEI .

Steg 3: Skaffa din kod

Nu måste vi köpa koden. Gå över till UnlockUnit, välj Galaxy S10 som din telefonmodell och välj vilket nätverk telefonen befinner sig för närvarande. Ange sedan IMEI-numret i IMEI-rutan och din e-postadress i e-postrutan. E-postadressen är viktig eftersom det är här koden kommer att skickas till.

Steg 4: Använd ditt nya SIM-kort

Nu, med koden i din e-post, kan vi använda det nya SIM-kortet. Stäng av din Galaxy S10 och ta bort det aktuella SIM-kortet. Byt ut det med SIM-kortet som du vill använda (dvs. om du använder Verizon, kanske du vill använda ett AT&T SIM).

Steg 5: Ange upplåsningskoden

Slå på telefonen. När du är påslagen ska du se ett alternativ som säger Ange din nätverkskod för upplåsning av nätverk . Det här är koden som skickas till din e-post från UnlockUnit. Ange den i rutan och tryck sedan på Enter eller Skicka . Och det är allt! Grattis - din Galaxy S10 är nu olåst och gratis att använda i andra nätverk som stöds!

Dom

Som du ser är det en enkel uppgift att ta bort de nätverkslåsta begränsningarna för din nya Samsung Galaxy S10. På bara några steg kan du låsa den upp och redo att användas i ett annat nätverk och utan att någonsin kontakta din operatör. Du kan alltid kontakta din operatör och se om de låser upp den gratis, men chansen är att de inte kommer. Om du får det avslaget från din operatör går inte allt hopp förlorat - UnlockUnit kan alltid ge dig en kod för att låsa upp de flesta enheter, inklusive Galaxy S10.

Med din Galaxy S10 olåst kan du använda den i andra nätverk i hela USA, men viktigast av allt på andra nätverk över hela världen. Du kan säga adjö till dyra internationella data och roamingavgifter från din transportör. Du kommer aldrig att behöva betala dem igen!

Som en extra bonus ökar du värdet på din Galaxy S10 genom att låsa upp den, eftersom personen som köper din telefon kommer att kunna använda den i alla nätverk också. En olåst Galaxy S10, som andra telefoner, är traditionellt mer värdefullt än nätverkslåsta. Du kan till och med få en snabbare försäljning på detta sätt!

Hämtar du inte en Galaxy S10? Inga problem! UnlockUnit kan förse dig med upplåsningskoder för telefoner som Sony, Motorola, Huawei, BlackBerry och till och med Apple också. Upplåsningsprocessen för dessa telefoner är densamma som ovan; Du måste dock bara se till att du anger rätt telefonmodell och nätverk som telefonen är på när du köper din kod från UnlockUnit.