Hur du lägger till eller ställer in Google- och Samsung-konton på din Galaxy A50

Du måste lägga till ditt Google-konto för att kunna ladda ner applikationer på din nya Samsung Galaxy A50 och använda alla Googles tjänster. Detsamma gäller för ditt Samsung-konto. Som du vet finns det funktioner i din telefon som du bara kan använda när du är inloggad på ditt Samsung-konto.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att ställa in båda kontona på din nya telefon. Oroa dig inte, det är ganska enkelt så kommer inte att ha svårt att följa varje steg.

Hur man lägger till Google-konto på Galaxy A50

Oftare än inte blir du ombedd att ställa in ditt Google-konto under den första uppstarten men du kan faktiskt hoppa över det. Du behöver ett Google-konto som är konfigurerat på din enhet för att kunna använda det till dess fulla potential och här är hur det görs.

 1. Dra upp eller ner från skärmens mitt på skärmen för att komma åt apparens skärm.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Tryck på Konton och säkerhetskopiera.
 4. Tryck på Konton.
 5. Klicka på Lägg till konto.
 6. Tryck på Google. Om du ställer in ett skärmlåsalternativ som PIN, Lösenord eller Mönster, ska du ange det här när du uppmanas.
 7. Ange Gmail-adressen och tryck sedan på NÄSTA.
 8. Ange lösenordet och tryck sedan på NÄSTA.
 9. För att fortsätta, läser du användarvillkoren och sekretesspolicyn och knackar sedan på I ENIGT. Om du vill granska användarvillkoren och sekretesspolicyn klickar du på lämplig länk och språk och sedan på Stäng (längst ner) när du är klar.
 10. Om det visas, tryck på knappen Säkerhetskopiera till Google Drive för att slå på och tryck sedan på Acceptera.

När du har gjort detta kommer du att kunna njuta av att använda alla google-tjänster som Gmail, Drive, Chrome-synkronisering osv. När kontot är korrekt inställt aktiveras Factory Reset Protection (FRP) automatiskt. Den som inte känner ditt Google-ID och lösenord och kunde utföra huvudåterställningen kommer inte att kunna använda din telefon.

Så lägger du till Samsung-konto på din Galaxy A50

Det finns flera Samsung-tjänster som du faktiskt kan njuta av eller hitta användbara. En av dem är Find My Mobile, som du kan använda för att hitta din enhet om den inte placerats eller förlorat den. Det finns också Bixby och alla dess andra tjänster. Så det är verkligen mycket användbart att lägga till det på din enhet och här gör du så:

 1. Dra upp eller ner från skärmens mitt på skärmen för att komma åt apparens skärm.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Tryck på Konton och säkerhetskopiera.
 4. Tryck på Konton.
 5. Klicka på Lägg till konto.
 6. Tryck på Samsung-konto.
 7. Ange nu ditt Samsung ID och lösenord och tryck sedan på Logga in.
 8. Du måste acceptera Samsungs villkor, så välj Jag accepterar alla och tryck sedan på Nästa.
 9. Om du vill kan du ställa in Samsung Pass, men du kan faktiskt göra det senare i Inställningar. Så, tryck på 'Inte nu' för att fortsätta.

Och det är ganska mycket det! Nu har du lyckats konfigurera ditt Samsung-konto. Du kan nu ladda ner bakgrundsbilder eller något som Samsung erbjuder.

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter. Du kan också besöka vår Youtube-kanal eftersom vi publicerar användbara videor varje vecka.