Hur du laddar dina Galaxy Buds | 4 metoder för att ladda Galaxy Buds

Att ladda dina Galaxy Buds är en av de grundläggande sakerna som du bör veta som användare. Du måste ladda dina Galaxy Buds innan du använder den för första gången, eller när du planerar att använda den under en längre period. Se till att batteriet är fulladdat för att undvika problem när du använder öronsnäckorna. I den här korta tutorialen visar vi dig de enkla stegen att ladda dina Galaxy Buds.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur du laddar dina Galaxy Buds

Det finns fyra sätt att ladda dina Galaxy Buds. Detta gör den här modulen mångsidig eftersom du har flera alternativ för att fylla på batteriet även om du är borta från dina officiella Samsung-tillbehör. Nedan följer metoderna för att ladda dina öronsnäckor.

Metod 1: Ladda dina Galaxy Buds med USB-kabel

Galaxy Buds kan använda USB-laddning precis som de flesta elektroniska prylar är kapabla just nu. I själva verket är detta huvudalternativet att ladda dina öronsnäckor. Se till att du använder den medföljande Samsung USB-typ C-kabeln som medföljer lådan för att undvika inkompatibilitetsproblem.

 1. Öppna laddningsfodralet.
 2. Kontrollera riktningen på varje öronskydd och sätt dem korrekt i motsvarande spår i laddningsfodralet. Den vänstra öronproppen ska vara i den vänstra luckan och den andra i den högra luckan. Byte av öronskydd kan skada dem eller orsaka problem vid laddning.
 3. Stäng laddningsfodralet.
 4. Anslut den medföljande USB Type-C-kabeln till laddningsfodralet och anslut USB-kabeln till en laddningsport.
 5. Anslut laddaren till ett eluttag eller till en kompatibel laddadapter.

OBS : Se till att hålla dig till officiella Samsung-tillbehör för att undvika laddningsproblem eller skador på dina Galaxy Buds. Användning av tredje part kabel eller adapter kan tillåta för mycket kraftöverföring till batteriet och kan leda till skador. Använd om möjligt laddningskabeln och adaptern i Galaxy S10 eller Note10-serien. Äldre Samsung-laddare kan fortfarande fungera för laddningshastighet kan vara långsammare på grund av lägre elektrisk ström. Detta är samma sak om du använder tredjepartskabel eller laddare.

När Galaxy Buds är fulladdat, se till att koppla bort USB-kabeln från laddningsfodralet.

Metod 2: Ladda dina Galaxy Buds med trådlös laddare

Ett annat sätt att ladda dina Galaxy Buds är att använda en trådlös laddare. Laddningsfodralet är utrustat med trådlös laddningsteknik så att en kompatibel trådlös bör fungera med den.

När du använder en trådlös laddare, se till att det finns metall eller ledande material mellan laddaren och laddningsfodralet. Detta kan sänka laddningshastigheten och orsaka problem.

Nedan följer stegen för att använda trådlös laddning på dina Galaxy Buds:

 1. Öppna laddningsfodralet.
 2. Kontrollera riktningen på varje öronskydd och sätt dem korrekt i motsvarande spår i laddningsfodralet. Den vänstra öronproppen ska vara i den vänstra luckan och den andra i den högra luckan. Byte av öronskydd kan skada dem eller orsaka problem vid laddning.
 3. Stäng laddningsfodralet.
 4. Placera laddningsfodralet mitt i den trådlösa laddaren.

OBS! Inte alla trådlösa laddare är kompatibla med dina Galaxy Buds. Om dina Galaxy Buds inte verkar laddas med en trådlös laddare utan Samsung, tvinga inte den. Ta bort den direkt eftersom det kan leda till överhettning eller skador. Försök att använda den officiella Samsung Wireless-laddaren så mycket som möjligt för att undvika problem.

Metod 3: Ladda dina Galaxy Buds med en kompatibel telefon

Det är bara tills nyligen telefonerna börjar erbjuda omvänd trådlös laddningsförmåga. Omvänd trådlös laddningsförmåga innebär att en telefon kan ladda andra enheter trådlöst. För närvarande finns det bara ett par flaggskeppstelefoner som erbjuder denna funktion: Galaxy S10 och Note10-serien och Huawei P30 Pro och Mate 20 Pro. Om du har en Galaxy S10-serie eller Note10-serienhet kan du använda den för att ladda dina Galaxy Buds när du är på språng. På dessa Samsung-enheter kallas denna omvänd trådlös laddningsmöjlighet Wireless Powershare. Så här använder du den här funktionen för att ladda dina Galaxy Buds:

 1. Öppna laddningsfodralet.
 2. Kontrollera riktningen på varje öronskydd och sätt dem korrekt i motsvarande spår i laddningsfodralet.
 3. Stäng laddningsfodralet.
 4. Slå på Wireless PowerShare på mobilenhetens snabbpanel.
 5. Med dina öronsnäckor i laddningsfodralet placerar du fallet mot mitten på baksidan av din mobila enhet.
 6. Platsen för den trådlösa laddningsspolen kan variera beroende på enhet. Justera enheten och laddningsfodralet för att få en stark anslutning.
 7. När laddningen är klar ska du separera Galaxy Buds-fodralet från din telefon.

Metod 4: Ladda dina Galaxy Buds med en PC eller andra laddare

Som nämnts ovan kan du använda tredjepartsenheter för att fylla på dina Galaxy Buds. Om du inte har åtkomst till något officiellt laddningstillbehör kan du ansluta dina Galaxy Buds till en USB-port på en dator. Andra laddadaptrar kan också fungera. Tänk dock på att sådana kraftkällor från tredje part kanske inte ger den erforderliga elektriska strömmen så att laddningen kan vara långsam eller kanske inte fungerar alls. Det värsta fallet kan vara det faktum att du kan skada dina knoppar med dessa laddningsalternativ.

Ladda med laddningsfodralet

Du kan kontrollera batterinivån på var och en av öronsnäckarna med Galaxy Wearable-appen. Öppna bara appen och kontrollera återstående batterikraft i avsnittet Earbuds. Se till att öronsnäckorna aktivt ansluter till telefonen när du gör detta.

Om du inte vet det, har laddningsfodralet för din Galaxy Buds sitt eget batteri, som i sin tur kan ladda hörlurarna när du är på språng. Om du kör juice på en eller båda öronskyddarna, lägg dem bara i laddningsfodralet, stäng det och vänta. Laddningsfallet bör ladda öronsnäckorna övertid. Se bara till att själva laddningsfodralet har full laddning (indikerat med grönt ljus) innan du använder det för att ladda öronsnäckorna.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.