Hur du kör eller startar om din Samsung Galaxy S10e i säkert läge

Det är mycket viktigt att du vet hur du kör din nya Samsung Galaxy S10e i säkert läge eftersom det finns tillfällen då det inte kan fortsätta starta upp till startskärmen på grund av vissa problem orsakade av applikationer. När något sådant händer kan du inte längre använda din telefon ordentligt, men om du visste hur du kör enheten i säkert läge kan du kanske åtgärda problemet. Och om du dåligt behöver använda din telefon kan du faktiskt göra det i detta läge eftersom alla förinstallerade applikationer fortfarande fungerar.

I den här guiden kommer jag att gå igenom hur du kör din nya enhet i säkert läge och det finns två metoder jag vill visa dig. Om du är en av ägarna som fortfarande lär dig om den här fantastiska enheten kan du fortsätta läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Innan något annat, om du har andra problem med din telefon, se till att du kommer till vår felsökningssida för vi har redan tillhandahållit lösningar på hundratals problem rapporterade av våra läsare. Oddsen är att vi kanske redan har tillhandahållit en lösning på det problem du för närvarande har så försök att hitta problem som liknar din på den sidan och känn dig fri att använda de lösningar vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur startar du om Galaxy S10e i säkert läge

Medan din telefon är påslagen och du märker vissa problem med dess prestanda kan du starta om den till säkert läge direkt för att inaktivera tredjepartsappar och -tjänster. Så här gör du:

 1. Tryck och håll in strömbrytaren tills Power off-fönstret visas och släpp sedan.
 2. Tryck och håll ner strömmen tills Prompt-läget visas och släpp sedan.
 3. För att bekräfta, tryck på Säker-läge.
 4. Processen kan ta upp till 30 sekunder att slutföra.
 5. Vid omstart visas ”Safe mode” längst ner till vänster på startskärmen.

Du går aldrig fel med den här proceduren och när du väl har gjort att telefonen körs i säkert läge kan du felsöka den för att avgöra vad problemet egentligen är och varför det händer. Du kan avinstallera program från tredje part som du misstänker orsaka problemet.

LÄS Också: Hur du kan återställa hårddisken eller återställa din nya Samsung Galaxy S10e

Hur du sätter på Galaxy S10e i säkert läge

Detta är i princip detsamma som proceduren ovan, men du tycker att det är användbart om din telefon inte längre kan starta upp ordentligt. Från att den är avstängd kan du direkt starta din enhet för att starta i säkert läge istället för att starta i normalt läge. Så länge firmware inte har ändrats på något sätt kommer din telefon alltid att svara när du startar den i säkert läge. Så här görs:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömbrytaren förbi skärmen med modellnamn som visas på skärmen.
 3. När SAMSUNG visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. När det har startats upp visas ”Säker-läge” längst ner till vänster på hemskärmen.

Du kan fortsätta använda din telefon i säkert läge men du kommer att begränsas till att använda de förinstallerade apparna men om du vet vilken app som orsakar problemet kan du avinstallera den direkt från det här läget.

LÄS OCH: Hur fabriksinställs din nya Samsung Galaxy S10e

För att komma ur det säkra läget, startar du bara om Galaxy S10e normalt så startar den i normalt läge.

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.