Hur du kör din Samsung Galaxy S10 Plus i säkert läge

När det finns ett problem med din Samsung Galaxy S10 Plus och du misstänker att den orsakas av en applikation är det bästa du kan göra för att avgöra om det är en tredjepartsapp eller förinstallerad att köra telefonen i säkert läge. Om du gör detta avaktiveras alla applikationer från tredje part tillfälligt. Självfallet, om problemet fortfarande uppstår även i detta läge, är orsaken till problemet en förinstallerad app, annars måste du bara ta reda på vilka av appar du laddade ner orsakar problemet.

Det är mycket viktigt att du vet hur du utför denna procedur. Det finns faktiskt ett par metoder du kan välja och jag kommer att visa dem med dig i det här inlägget. Så om du är en av de tidiga antagarna av den här enheten, fortsätt att läsa eftersom den här guiden kanske kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

För dig som letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan behandlat några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, kontakta oss när som helst via vårt Android-frågeformulär.

Hur du startar om Galaxy S10 Plus i säkert läge

När du märker att din telefon inte fungerar korrekt i normalt läge och du måste aktivera säkert läge så att du kan felsöka enheten ordentligt kan du enkelt göra det medan den är påslagen. Med andra ord kan du enkelt växla till säkert läge och tillbaka till normalt läge. Så här görs:

 1. Tryck och håll in strömbrytaren tills Power off-fönstret visas och släpp sedan.
 2. Tryck och håll ner strömmen tills Prompt-läget visas och släpp sedan.
 3. För att bekräfta, tryck på Säker-läge.
 4. Processen kan ta upp till 30 sekunder att slutföra.
 5. Vid omstart visas ”Safe mode” längst ner till vänster på startskärmen.

Kom ihåg att tredjepartsapplikationer är inaktiverade i det här läget, så det du kan använda är förinstallerade appar. Om din telefon har några mindre prestandaproblem kanske du märker att den svarar lite smidigt i det här läget. Gör vad du behöver göra för att åtgärda problemet medan enheten är i det här läget och starta sedan om det igen till normalt läge.

LÄS Också: Hur du kan återställa hårddisken eller återställa din Samsung Galaxy S10 Plus

Hur man sätter på Galaxy S10 Plus i säkert läge

Det finns ingen skillnad om du använder den här metoden eller den tidigare eftersom de i princip startar upp i samma läge. Med den här metoden kan du dock göra att din telefon körs i säkert läge medan den är avstängd. Det blir användbart om din enhet inte kan slutföra startprocessen eller fastnar på startskärmen på grund av vissa apprelaterade problem. Så här gör du:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömbrytaren förbi skärmen med modellnamn som visas på skärmen.
 3. När SAMSUNG visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. När det har startats upp visas ”Säker-läge” längst ner till vänster på hemskärmen.

Du kan avinstallera program som orsakar problem med din telefon medan den är i det här läget. För att lämna härifrån och gå tillbaka till normalt läge måste du bara starta om din telefon.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

LÄS OCH: Hur fabriksinställs du din Samsung Galaxy S10 Plus

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.