Hur du kopplar bort Apple Watch

Medan du kan återställa Apple Watch tillbaka till fabriksinställningarna, är det rekommenderade sättet att utföra en huvudåterställning genom att koppla loss den från din smartphone. På så sätt tar du bort all information från klockan men dina inställningar och inställningar kan förbli. Vi behöver vanligtvis inte återställa klockan men det finns tillfällen då vi behöver rensa våra data och det är det bästa sättet att göra det.

I det här inlägget kommer jag att guida dig om hur du kopplar bort din Apple Watch från ett Bluetooth-tillbehör och iPhone. Saken med Apple Watch är att du inte kan slå på eller stänga av Bluetooth till skillnad från andra smartwatches men du kan koppla bort den. Beroende på hur du tittar på det kan det vara en fördel eller en nackdel. Med det sagt, så här kopplar du bort din Apple Watch ...

Så här kopplar du bort Apple Watch från Bluetooth-tillbehör

När det gäller Bluetooth-tillbehör från tredje part skulle det inte vara mycket interaktion mellan dem och din Watch så att det är enkelt att koppla ihop dem och koppla ihop dem.

 1. Klicka på Inställningar> Bluetooth på din Apple Watch.
 2. Klicka på Info-ikonen (utropstecken) bredvid ditt tillbehör.
 3. Tryck på Glöm enhet.

Din klocka återställs nu men bara data kommer att raderas. Inställningarna och dina inställningar kan förbli.

Hur du kopplar bort Apple Watch från iPhone

När du kopplar bort din klocka från din iPhone kommer den senare automatiskt att skapa en säkerhetskopia av dina data så att nästa gång du kopplar ihop dem, har du fortfarande samma inställning som om du fortfarande planerar att para in dem igen. Om inte, måste du bara göra huvudåterställningen istället för att bara koppla ihop dem.

 1. Öppna Apple Watch-appen på din iPhone.
 2. Klicka på fliken Min klocka och tryck sedan på ditt klocknamn längst upp på skärmen.
 3. Klicka på Info-ikonen (utropstecken) och tryck sedan på Koppla från Apple Watch> Koppla från [Apple ID]: s Apple Watch.
 4. Om du uppmanas att ange ditt Apple-ID och lösenord.
 5. Om din Watch har en kursplan ansluten till en eSIM väljer du att behålla eller ta bort planen och eSIM-informationen.
 6. Klicka på Behåll plan om du vill fortsätta använda din klocka med samma rad.
 7. Klicka på Ta bort plan om du vill använda din klocka med en annan linje, konto eller operatör.
 8. Tryck på Koppla från.
 9. Din Watch-information säkerhetskopieras till din iPhone och raderas sedan Watch.

Och det är ganska mycket det! Det är vad du behöver göra om du vill koppla ur din klocka från tredjeparts Bluetooth-tillbehör eller från din iPhone.

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!